Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
sziasztok,
igaz én most nem ehhez az oldalhoz tartozok, de annyira izgulok, hogy mindenkinek sikerüljön!!!!!! szívből kívánom Nektek, hogy egy UH kép legyen a fa alatt!!!!!!!! :)
Ági
Sziasztok, 15-re nem varom, de mar ugy erzem soha nem jon el a nap, hogy tesztelhessek!Nagyon remelem sok pozitiv teszt fog viritani a karacsonyfakon!!
A.E.
16:42es vagyok!!
Köszönöm szépen,annyira tesztelnék most este is,de ha negatív lenne, ideges lennék,hogy csak az első pisiből kellett volna.
Pedig ha belegondolunk már a délutániból is ki kellene mutatni 47nap után.
Van a babasmamas.hu-n gy kalkulátor ami azt mutatja hogy már 7 hetes lennék utolsó mensitől számolva. Vajon van bent valaki?:)
De nagyon arra hajlok, ha a tesztem negatív is lesz, de még mindig nem jön meg,akkor megnézetem a dokival,ha van bent pocaklakó, látnia kell már.
19:38as!
Nem azt mondom hogy hét hetes vagyok, hanem ugye az orvos is onnan számolja a terhességet,hogy megkérdezi mikor volt az utolsó menszesz!
Na az nekem október 25. Az volt hét hete!!
De reggel is tesztelek,mert ma már sokat pisiltem.
sziasztok csatlakozom csajok, én mára nem vártam, mondjuk még nem is jött meg:-)
reggel teszteltem (x-epil), de sajna negatív lett:-(
pedig majd leszakad a derekam és 3 napja egész nap émelygek
szerintetek lehet ebből még baba? második lenne, úgy szeretnénk.
ja és volt egy válaszoló, akinek már két picúr elment, annak tanácsolnám, hogy keressen más orvost, mert lehet csak sárgatest hormont kéne szednie és megmaradna.nekem is volt vetélésem, de a fiamnál kezdettől szedtem és ott még barnázás sem volt.
két csíkot mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!