Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Sziasztok leendő kismamák!!!
Én elvileg 13-ra nem várom (31napos a ciklusom)
De ma halványan pozitiv lett a teszem. Félek, hogy ez a baba IS elmegy, az ötödik héten. Már kettő elment. Van valami ötletetek,hogy mivel lehetne megelőzni a korai vetélést?
A nőgyógyászom szerint, akit ma felhivtam, semmivel....
Sziasztok.
Lehet még csatlakozni?
16-ára nem várom.
Sziasztok! Lányok,remélem nem bánjátok,ha csatlakozom!!
KEdves utolsó, pedig van tudtam erre gyógyszer ami megelőzi a magzat elhalást.Hívj fel mást is!
Halkan de gratulálok!
Hát lányok velem érdekes a szitu, az utóbbi hónapokban pedig már egy éve nem szedek gyógyszert nagyon kitolódott a ciklusom sokáig 35-36napos volt,ahogy abbahagytam a gyógyszert
mióta próbálkozunk,kitólódik 40napokra két hónapja 50.en jött meg. Elmentem dokihoz aki nem talált semmi elváltozást ezért nem is írt fel gyógyszert, utoljára október 25én volt meg, nov 10-e körül volt ovum 8-ától együtt voltunk 2-3 naponta november közepén egyik nap barnáztam a mai napig nem jött meg 47.napon tartok de már 5 negatív teszt van mögöttem.
Pedig szívesen tettem volna a fa alá a páromnak a tesztet!
Van otthon egy 25ös x-epilem, szerintem reggel ellövöm.szerintetek,lehet hogy baba van,de még nem mutatja a teszt??
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni. Bár nekem ez már a 34.napom, és eléggé rossza a görbém , de én nagyon bízom benne. Volt már, hogy 2 hónap kimaradt, mert nem volt pém.
De most nagyon reménykedem. Csakúgy mint az előző hónapban, elég későn volt pém.
Remélem ott bujkál a kis picurka.
Jaj de szép lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!