Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak karácsonyi lehendő...

Macimanó82 kérdése:

Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/194 anonim ***** válasza:
Hali, hát nekem még odébb van a mikulás:)19.-re nem várom. Még semmi tünetem nincs.:S De még szerintem nekem korai. Múlt hónapban ilyenkor már megnőtt a mellem,de ugye akkor nem is voltram terhes,szóval ha lesz tünetem,tuti nem fogom elhinni:)De jó neked,már nem sok idő van a nem vártig:)Írj még ha bármit érzel!Nagyon drukkolok!Többiek?Valakinek tünet?B.
2010. dec. 8. 16:35
 22/194 A kérdező kommentje:
Na szió:) Ó már neked se sok van hátra ,hát a tünet igen a nagy be csapós mumus:):) Majd lesz ami lesz én már így vagyok vele szerintem be válik:)Többiek hogy álltok minden apró rezdülés tanulság a másikunknak:)Nekem már csak 6 nap van és ...:)
2010. dec. 9. 07:45
 23/194 anonim ***** válasza:
Szia,6 nap? Ó hát az már nagyon kevés:)))) Én egészen érdekesen alakulok,ovu teszt és egyéb jelek szerint vasárnap volt ovu,ma meg ismét tojásfehérje szerű nyákom van:SSS Lehet hogy ebben a hónapban nem jött össze,vagy van még egy pé-m?Komolyan nem értem,de kicsit elkenődtem.Te hogy állsz?B.
2010. dec. 9. 09:41
 24/194 A kérdező kommentje:
Szio:) Hát nekem 28-3 ig volt pém:)Most vasárnap meg iszonyatos szúrásom ott lent:) És a folyás olyan fehéres krémes féleség nem értek hozzá hogy ez jó vagy sem??Kezdenek a cicieim fájdogálni de tudod ..nem figyelek oda rá:)Kíváncsi vagyok neked sikerült -e? szurkolok nagyon:)
2010. dec. 9. 15:32
 25/194 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok leendő kismamák!!!

Én elvileg 13-ra nem várom (31napos a ciklusom)

De ma halványan pozitiv lett a teszem. Félek, hogy ez a baba IS elmegy, az ötödik héten. Már kettő elment. Van valami ötletetek,hogy mivel lehetne megelőzni a korai vetélést?

A nőgyógyászom szerint, akit ma felhivtam, semmivel....

2010. dec. 10. 15:48
 26/194 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Lehet még csatlakozni?

16-ára nem várom.

2010. dec. 10. 16:39
 27/194 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Lányok,remélem nem bánjátok,ha csatlakozom!!

KEdves utolsó, pedig van tudtam erre gyógyszer ami megelőzi a magzat elhalást.Hívj fel mást is!

Halkan de gratulálok!

Hát lányok velem érdekes a szitu, az utóbbi hónapokban pedig már egy éve nem szedek gyógyszert nagyon kitolódott a ciklusom sokáig 35-36napos volt,ahogy abbahagytam a gyógyszert

mióta próbálkozunk,kitólódik 40napokra két hónapja 50.en jött meg. Elmentem dokihoz aki nem talált semmi elváltozást ezért nem is írt fel gyógyszert, utoljára október 25én volt meg, nov 10-e körül volt ovum 8-ától együtt voltunk 2-3 naponta november közepén egyik nap barnáztam a mai napig nem jött meg 47.napon tartok de már 5 negatív teszt van mögöttem.

Pedig szívesen tettem volna a fa alá a páromnak a tesztet!

Van otthon egy 25ös x-epilem, szerintem reggel ellövöm.szerintetek,lehet hogy baba van,de még nem mutatja a teszt??

2010. dec. 10. 16:42
 28/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)) Ma raktam előre a kérdést és tessék:)) De jóó hogy ilyen sokan vagyunk:))Mindenkinek szurkolok nagyon kívánom hogy most sikerünk legyen a karácsony i angyalkák meghozzák nekünk a várva várt babát:)Korai terhességnél a vetélést igen is meg lehet előzni keress másik orvost van rá megoldás valami tabit ír fel ami segít megtartani a kicsit:)Annyira örülök hogy ennyien vagyunk :) Kíváncsian várom hogy alakulunk:)Valakinek van már valamilyen tünete?:)
2010. dec. 10. 17:02
 29/194 A kérdező kommentje:
Szió 16.42:)Bizony lehet baba a dologba:) Nekem a kislányom után borúlt fel a ciklusom volt hogy másfélhónapig megse jött,és volt hogy 16 napig ömlött:( a dokim azt mondta majd rendbe jön.És lám csoda történt másfélév múlva 37 napos késés után 14 nega teszt után egyszer csak halvány pozi teszt és jött a kis fiam:)) Úgy hogy ne add fel csodák még vannak szúrkolok neked nagyon:))
2010. dec. 10. 17:06
 30/194 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni. Bár nekem ez már a 34.napom, és eléggé rossza a görbém , de én nagyon bízom benne. Volt már, hogy 2 hónap kimaradt, mert nem volt pém.

De most nagyon reménykedem. Csakúgy mint az előző hónapban, elég későn volt pém.

Remélem ott bujkál a kis picurka.

Jaj de szép lenne!

2010. dec. 10. 18:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!