Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek most sem sikerül a...

Akiknek most sem sikerül a baba, hogyan élitek meg? Milyen jó karácsonyi ajándék lett volna

Figyelt kérdés
nekem nem sikerült nagyon rossz érzés, már kezeltek, szuriztak,mégsem szánt meg az ég:(
2009. dec. 25. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen élem meg de tovább kell lépnünk.Minden hónap új remény csak néha úgy érzem egyre haloványabb.Viszont sosem szabad feladnunk!!A környezetemben sokan azt mondják hogy nem szabad stresszleni, és már orvos is mondta hogy a lelkemet kell rendbe tennem és össze jön a baba.Most aztán össze akarom szedni magam örülni annak hogy jó munkám van ahová szeretek menni, most itt van a karácsony aztán jön a jó kis szilveszter.Tovább kell lépnünk ami nagyon nehéz de hidd el egyszer nekünk is sikerülnie kell.:)
2009. dec. 25. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne ez a dolog tegye ki az életed! Nem igazíthatod minden tetteted és mozdulatodat ahhoz, hogy gyereket akarsz! Tudom, hogy ez durván hangzik, de így van.

Nekem két év után sikerült, sajnos, méhen kívüli lett, jelenleg is kórházi kezelés alatt állok, az ünnepekre engedtek haza. Én is azt reméltem, hogy karácsonykor ez lesz egyik meglepetés a családnak, de sajnos, az élet máshogy gondolta.

A pakliban minden benne van, el kell fogadnod. Elgondolkodtál már azon, hogy hogyan éled az életed, ha mégsem lesz gyereked? Gondolkodj rajta, azután érjen kellemes meglepetés. Nekünk így volt... :)

2009. dec. 25. 15:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igaz,de nehéz néha nemtudom megtenni hiába határozom el hogy elék gyerek nélkül, és majd jön, de hát kezelnek hogyan feledhetem el ...hisz benne vagyok nyakig a baba projetbe mert egyszerűen magától nem sikerülne. 3 éve várunk. türelem meg elszállt már 1 éve... utólsó neked most baba van?vagy nincsen?
2009. dec. 25. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pont egy héttel karácsony előtt jött meg. Úgy bömböltem mint egy nemnormális. Annyira bíztam benne, hogy most sikerülhet. Stimuláltak és minde klappolt és még is mag jött. Egy világ omlott össze bennem. Én is szerettem volna karácsonyi ajándéknak a caládnak. Már tul tettem magam , még jó ,hogy jött az ünnep de én most fel adtam, nem érdekel tovább. Unom a vizsgálatokat a várakozást. Meg jön nem jön?! kész zerintem össze kellene hozni egy ilyen fórumot élőben. Talán jobban ki tudnánk beszélni ezeket a dolgokat magunkbol, mert én nem szeretem megbeszélni ezeket a dolgokat senkivel , úgy érzem szánnak, sajnálnak. Látod vagyunk így egy páran, engem már ez is vigasztal kicsit, hogy nem vagyok egyedül. BOldog karácsonyt és egy babás új évet kívánok neked!
2009. dec. 25. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
utólsó. van kedved levelezni emailben?irj emailt ha van.
2009. dec. 26. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!