Keresztelokor mit illik mondani a baba szuleinek? Ajandek?
téged kihagytak az ajándékozásból, vagyis szerintük még nem tartozol szorosan a családhoz, nem kezelnek a szülők a leendő menyükként.
vagyis elég a virág.
mondhatsz például ilyesmit: sok szép, örömteli, egészségben gazdag (keresztényhez méltó) évet kívánok nektek a pici babával.
a zárójeles részt csak akkor mondd, ha tényleg vallásosak, nem "csak úgy" kereszteltették meg a gyereküket. :D
Mikor az egy éves unokaöcsém keresztelője volt, mindenki játékot adott neki. Szerintem annak több értelme van, mint a virágnak, hiszen végső soron a gyerek az ünnepelt, nem a szülei.
Én annakidején egyáltalán semmit nem kaptam, még a keresztszüleimtől se, igaz, tíz éves voltam már.Mondanám is, hogy ne vigyél semmit, szerintem nem kell, de ha mindenki más visz ajándékot, akkor kínos helyzetbe kerülhetsz.
koszi, szepen :) igy jo lesz:)
* szerintem inkabb azert maradtunk ki az ajandekozasbol mert meg egyetemistak vagyunk...csak gondoltam azert megis...
Szerintem valami apróságot vihetsz a szülöknek te is! Esetleg egy üveg bor,virág... Ez kb 2ezerből kijön és az talán egy egyetemistának se annyira megterhelő! (én is egyetemista vagyok csak passziv féléven)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!