Ki nem állhatom a gyereksírást (üvöltést)! Ezt nem csak én gondolom ugye? És mi van a nagycsaládokban, ahol több a rosszcsont és még a baba is üvölt? Hogy győzitek?
Ne is mondd. Én legszívesebben a falat kaparnám vagy üvöltenék én is. A boltban is ha meghallom eldobom a kosarat és húzok kifele.
Nem tudom a nagycsaládosok hogy bírják, bár a nagyobb gyerekeket iszonyúan sajnálom, főleg ha egy épp érettségire vagy vizsgára készülő gyereknek ordít a fülébe a kicsi.
Nálunk a legkisebb gyerek csak 7 éves korában lett ordítós, de van bátyja bőven, szóval azok visszaordítottak neki, akkor befejezte :D Elképesztő milyen hisztiket csinált. Aranyos gyerek, de ha hisztizett akkor kő kövön nem maradt.
"A boltban is ha meghallom eldobom a kosarat és húzok kifele."
Én is így vagyok vele, mint a válaszoló. Nekem 1 gyerekem van, már szerencsére nagy. Azt hittem becsavarodok, mikor kicsi volt és állandóan üvöltött. kb. 4-5 éves lehetett, mikor az volt a szokása, hogy a bejárati ajtó előtt a lakásban levágta magát a földre és olyan szinten visított, mintha nyúznák. (panel) A szomszédok meg majd megöltek a szemükkel, pedig soha egy ujjal nem nyúltam a gyerekhez. Már belátom, akkor kellett volna két nagy büdös pofon neki. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy azóta ha meghallom hogy ordít egy gyerek az utcán, akkor "idegrángást" kapok. A boltból menekülök szó szerint.
Nekem változó, érdekes hogy más gyerekének a sírása szinte egyáltalán nem zavar, mert ahhoz semmi közöm.
A sajátjaimé csak akkor idegesít, ha nem jogos és figyelemfelkeltő hiszti.
Nagycsaládban nőttem fel, de mostanában engem is egyre jobban zavar a gyerek üvöltés, pláne mikor hisztiznek áááá
Pedig imádom a gyerekeket, én is szeretnék nagy családot, de most az utóbbi hónapokban elég volt a gyerek visításból.
Én nem is nagyon szeretem a gyerekeket.. Cuki meg minden, de ha sír, na az úgy már nagyon nem cuki!:P
Gondolom majd ha a sajátom sír, akkor nem leszek ilyen..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!