Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki nem állhatom a gyereksírást...

Ki nem állhatom a gyereksírást (üvöltést)! Ezt nem csak én gondolom ugye? És mi van a nagycsaládokban, ahol több a rosszcsont és még a baba is üvölt? Hogy győzitek?

Figyelt kérdés
2-3 gyerekes családban már elég idegesítő tud lenni, amikor a 2 gyerek hülyeségei után még a 3. kis baba is elkezd ordítani, nem? Hogy győzitek? Ez is oka, hogy aki nagy családban nő fel az nem akar gyereket vagy max 1-et? Mert valljuk be 16-17 évesen a kis öcsire/kis húgira vigyázva már elmegy az ember kedve a gyerekvállalástól nem? Gondolom ezért fogadnak külföldön a tehetősebbek babysittert a gyerek mellé...
2011. szept. 3. 19:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

10 évvel fiatalabb az öcsém, és imádom, de nem akarok gyereket, lehet h miatta, mert megátalkodott egy hisztis haramia volt!!! Egyszerűen nekem nem hiányzik, szóval lehet h van összefüggés. Azt hiszem h egy kamasznak nem szabadna látni hogyan nő fel egy gyerek mert elmegy a kedve :D

Mamámék 9-en voltak tesók, és minden tesójának és neki is max 2 gyereke van!!! Ez is jelent valamit sztem.

2011. szept. 3. 19:53
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

na ezért nemn kell nekem kistesó

első busszal mennék pestre

14/L

2011. szept. 3. 19:55
 13/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindenki van így vele. Nekünk az udvarban óvoda van és egyáltalán nem zavar a gyerekzsivaj amire ébredek. De egyébként is gyerekápolónak tanulok és az újszülött osztályon se zavart különösebben mikor negyven újszülött egyszerre ordított :) Kicsit sem idegesít.

Idegrendszer kérdése. Sokakat nem zavar.

2011. szept. 3. 19:58
 14/28 anonim ***** válasza:
45%
Engem is idegesít ...:S pofont adnék ,h hagyja abban.
2011. szept. 3. 20:21
 15/28 anonim ***** válasza:
34%

3 kisebb testvérem van és egy gyerekem.

A gyereksírás funkciója az idegesítés. Mert akkor odafigyelsz, és enni adsz, tisztába teszed stb. A hiszti célja szintén az odafigyelés ezt kezelni kell valahogyan.

És figyelj, aki nagy családban él, annak már nem tűnik fel a sírás, ricsaj. Csak a "rendes"-től eltérő sírást veszi észre az ember.

Persze idegesítő, főleg ha nem tudsz mit csinálni, mert nincs közöd a gyerekhez, de a kérdés nem erről szólt.

Ha tehetem majd én is nagy családot szeretnék, ha egy nagycsaládból jövő nem ezt szeretné annak többnyire anyagi okai vannak.

2011. szept. 3. 21:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

jézusom,ne is mondd...!!

régebben amikor mentem reggel suliba,a buszon minden egyes reggel ott volt egy fiatal anyuka a kisfiával.

és egész úton,20 percen keresztül egyfolytában,megállás nélkül üvöltött!

esküszöm,mire beértem a suliba,már úgy fájt a fejem,olyan ideges voltam,áááhh....

ennél már csak az volt rosszabb mikor télen a jeges út miatt dugók voltak és negyed óra-20 perc helyett ilyen 30-40 perc alatt ért be a busz a városba

13l

2011. szept. 3. 21:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Uhh ne is mondd, megőrülök tőle. Ma is a városban ültünk barátnőmmel és egy csecsemő kb. negyed óráig üvöltött, baromi idegesítő volt. Nekem is vannak kicsik a családban őket elviselem, de ha ők ordítanak azt ugyanúgy nem szeretem. Viszont az idegen kölyköknek a jelenléte is kiráz, főleg hogy tele van az utcánk velük. És mikor munkából délután tök fáradtan hazajövök, akkor sem lehet pihenni mert ők akkor kezdenek élni és kint ordítanak a ház előtt, mert az anyukájuk lusta arra, hogy a 2 utcával odébb levő játszótérre kivigye őket. -.-' 20L
2011. szept. 3. 21:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sem basszus. Valamelyik kisbaba sír a környéken és mindig megrémülök hogy aaa nee a macska. De le is kopogom szerencsére nem a cica.

Meg a kisgyerekek "HHHÁÁÁÁÁÁÁháááá,, annnyuuuu annyuuu!!" üüü megörülök

2011. szept. 3. 21:24
 19/28 anonim ***** válasza:
26%

Ide csupa ex néma csecsemő ír... A sírás azért van, mert így tudjuk ennyi idősen jelezni hogy valami van..

Néha zavaró lehet de ezzel jár a gyerekkor. A hiszti más, persze.

2011. szept. 3. 21:33
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
A gyerekzsivaj, meg a normális csecsemő-bégetés nem zavar, nekem is van két gyerekem (igaz, már nagyok), tehát tudom, hogy néma gyerek nincs. De! A boltokban minden alkalommal megvedlek, ha hallom a hisztis kölköket. Esküszöm, nem értem, miért nem lehet arra a gyerekre rászólni az első hisztinél, legyen az otthon vagy boltban? Miért kell szépen halkan csitítgatni egy földön fetrengő ordító gyereket? Úgysem használ neki, mert pont az a célja, hogy elérje azt, amit a szülő nem akar, ergo sz..rik a higgadt, kedves beszédre. Nincsenek tökéletes gyerekeim, de az tény, hogy bármelyikkel el tudtam menni boltba minden életkorban, és nem kellett végighúzni őket a földön. Tegnap is a kisboltban egy öt év körüli gyerek hisztirohamot kapott, mert az anyja nem vett meg neki valami játékot. Csak mondogatta, hogy Dominik tedd le, Dominik tedd le, állj fel a földről, ne ordíts... hát, Dominiknak egy akkora nyakleves kellett volna, hogy átesik a saját fején. Utána egy kb. kétéves kisfiú a dm-ben kezdett el ordítani, hogy adideadideadide, belekapaszkodott a bevásárlókocsiba, anyuka meg nem tudott vele mit kezdeni. Közben egy másik anyuka ugyanekkora kisfia levette a polcról a 3000.- forintos gyógylöttyöt, amit el is ejtett persze. Szerencsére nem tört el, de anyuka csak arra fordult hátra, hogy pottyan az üveg a földre. Igen, ez rohadtul idegesít, mert attól, hogy valakinek gyereke van, tekintettel kell lenni másokra, és nem elvárni azt, hogy viseljük el az őrjöngő, hisztiző gyereket is. Természetesen egy síró csecsemő más kategória, az is más, ha egy gyerek elesik és fáj neki, de a hisztitől hátast dobok.
2011. szept. 3. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!