Ki nem állhatom a gyereksírást (üvöltést)! Ezt nem csak én gondolom ugye? És mi van a nagycsaládokban, ahol több a rosszcsont és még a baba is üvölt? Hogy győzitek?
10 évvel fiatalabb az öcsém, és imádom, de nem akarok gyereket, lehet h miatta, mert megátalkodott egy hisztis haramia volt!!! Egyszerűen nekem nem hiányzik, szóval lehet h van összefüggés. Azt hiszem h egy kamasznak nem szabadna látni hogyan nő fel egy gyerek mert elmegy a kedve :D
Mamámék 9-en voltak tesók, és minden tesójának és neki is max 2 gyereke van!!! Ez is jelent valamit sztem.
na ezért nemn kell nekem kistesó
első busszal mennék pestre
14/L
Nem mindenki van így vele. Nekünk az udvarban óvoda van és egyáltalán nem zavar a gyerekzsivaj amire ébredek. De egyébként is gyerekápolónak tanulok és az újszülött osztályon se zavart különösebben mikor negyven újszülött egyszerre ordított :) Kicsit sem idegesít.
Idegrendszer kérdése. Sokakat nem zavar.
3 kisebb testvérem van és egy gyerekem.
A gyereksírás funkciója az idegesítés. Mert akkor odafigyelsz, és enni adsz, tisztába teszed stb. A hiszti célja szintén az odafigyelés ezt kezelni kell valahogyan.
És figyelj, aki nagy családban él, annak már nem tűnik fel a sírás, ricsaj. Csak a "rendes"-től eltérő sírást veszi észre az ember.
Persze idegesítő, főleg ha nem tudsz mit csinálni, mert nincs közöd a gyerekhez, de a kérdés nem erről szólt.
Ha tehetem majd én is nagy családot szeretnék, ha egy nagycsaládból jövő nem ezt szeretné annak többnyire anyagi okai vannak.
jézusom,ne is mondd...!!
régebben amikor mentem reggel suliba,a buszon minden egyes reggel ott volt egy fiatal anyuka a kisfiával.
és egész úton,20 percen keresztül egyfolytában,megállás nélkül üvöltött!
esküszöm,mire beértem a suliba,már úgy fájt a fejem,olyan ideges voltam,áááhh....
ennél már csak az volt rosszabb mikor télen a jeges út miatt dugók voltak és negyed óra-20 perc helyett ilyen 30-40 perc alatt ért be a busz a városba
13l
Én sem basszus. Valamelyik kisbaba sír a környéken és mindig megrémülök hogy aaa nee a macska. De le is kopogom szerencsére nem a cica.
Meg a kisgyerekek "HHHÁÁÁÁÁÁÁháááá,, annnyuuuu annyuuu!!" üüü megörülök
Ide csupa ex néma csecsemő ír... A sírás azért van, mert így tudjuk ennyi idősen jelezni hogy valami van..
Néha zavaró lehet de ezzel jár a gyerekkor. A hiszti más, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!