Férjetek mibe veszi ki a részét ahol kis baba van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 17:41
2/14 anonim válasza:
a baba körüli teendőkben, kivéve a kakis pelus cseréje :-)
de etet éjjel, felkel hozzá, játszik vele, pisis pelust kicseréli, öltözteti, fürdeti, büfizteti, sétál vele stb.
és amit még lát itthon, hogy nincs rá időm, energiám, azt megcsinálja
3/14 anonim válasza:
nekem is mindenben
kakis pelust is cserél
éjjelente nem kell felkelnie, mert én szoptatok
még vasal is
6/14 anonim válasza:
az lenne a normális, ha mindenben, nekem is, de házimunkában is...
7/14 anonim válasza:
Mindenben! Segít, amiben lehet. Itthon dolgozunk mind a ketten, minden feladatot megosztunk. Peluscsere, főzés, etetés, mosás, takarítás stb... Nagyon szerencsés vagyok, hogy ő van nekem. No meg a három kis égedelmünk!
8/14 anonim válasza:
Igazából szinte mindent megcsinált, amikor kicsi volt a fiunk. A fürdetést, körömvágást csak ő csinálta például de szívesen büfiztette vagy játszott vele. A legnagyobb segítség viszont a házimunkában volt. Szívesen elmosogatott, porszívózott, felmosott. A főzést és a bevásárlást viszont nem engedtem át neki, abban én vagyok jobb. Egyetlen dologra nem tudtam nagyon sokáig rávenni, hogy egyedül elvigye sétálni a gyerkőcöt. Velünk szívesen eljött, de egyedül nem merte elvinni, mert mi van, ha éppen akkor történik valami. Meg is lett az eredménye, mert a gyerek nagyon ragaszkodik hozzá is.
9/14 anonim válasza:
Ha megkérem, tulajdonképpen bármit megcsinál, de magától eszébe sem jutna még egy bögrét elmosogatni sem...De nem panaszkodom.
10/14 anonim válasza:
AZ elmúlt héten még egyszer se jött haza időben, sörözik. Ebből csak annyi a pozitívum, hogy nincs itthon, reggel összerakom utána a lakást, és reménykedek benne, hogy nem jön haza csak miután már elaltattam a gyerekeket és én is nyugovóra tértem...
Semmiben se segít, no szemétnapon kihúzza a kukát a kapu elé, de ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!