Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idösen kezd a baba...

Mennyi idösen kezd a baba foga bujkálni? Kiváncsi lennék arra hogy a férjetek szokot e segíteni a babát rendezni foglalkozik e vele eleget!

Figyelt kérdés
Mennyi idösen kell a hozzátáplálást elkezdeni és mivel.
2009. febr. 5. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit sok téma egy kérdés alatt...

Az első fiamnak 3.5 hósan jött ki a foga,a 2.nak 7.5 hós korában.A hozzátáplálást,ha csak szopik elég 6 hósan elkezdeni,legkorábban 4 hós korban ajánlják.Pár kis kanál gyümilével kezdjük,alma,őszilé,sütőtöklé.Persze 1 félét több napig,h megtudd,nem okoz-e vmi gondot.Az én férjem sokat foglalkozik vele miután hazajön délután,újszülött kora óta ő fürdeti,ő adja neki a vacsit(cumisüvegből),ha éjszaka felébred segít nekem,és babaúszáson is ő viszi a vízbe.Ha nem dolgozik,vagy elmegyünk vhova,akkor is maximálisan segít,és foglalkozik a babával.2 gyerekes anyuka

2009. febr. 5. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A fogacska változó hogy mikor bújik ki.A férjem igen szokott mindenben segiteni.Sőt van hogy elmegyek valahova akkor ővé a baba, kakis pelus hamizás meg minden.Persze ha én itthon vagyok a kakis pelust inkább átengedi nekem de mindent megcsinál.Mi a hozzátáplálást 4 hósan kezdtük(most 5hónapos)mert tápszeres volt.Almával, majd répa, sütőtök, barack krumpli.Azt nagyon fogod te is már élvezni és remélhetőleg egy idő után a babád is:)
2009. febr. 5. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég sok kérdés egybe...

Nekünk az alsó fogak 5,5 hósan bújtak ki. A felsőkkel még mindig küzdünk. Párom nagyon sokat segít. Etet, itat, pelust cserél (nálunk is ha itthon vagyok a kakis az enyém, amúgy megcsinálja). El tudok menni ide-oda 2 szoptatás között, és vigyáz rá, játszik vele.

A hozzátáplálást nem KELL elkezdni, akkor kezded amikor akarod. Mi 5,5 hósan kezdtük almával, mert már fogyott a tejem (azóta megint van). Már eszünk sütőtököt, répát, céklát, cukkinit, banánt, almát, körtét, barackot (ami a nonplusultra). Kezdeni amúgy almával v vmi más gyümivel érdemes. Azt mondják almalével, de én almapéppel kezdtem :) nem lett baja tőle! Jó babázást!

2009. febr. 5. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első fogunk 7 hónaposan bújt ki a második 8 hósan, nagy szenvedések és sírások árán. Szinte semmin nem használt neki a fájdalmaira. Hozzátáplálást 4 hósan keztük anyatej és tápi mellett almával, barackkal, majd jött a krumpli a répa és a sütőtök.

Apa imád a kiscsajjal lenni. Ha haza jön szinte egész este övé a bébi, kajcsi, peluscsere játék, sőt még néha bevásárolni is együtt mennek, ha nagy a rumli a házban. Addig én kitakarítok. Nyugodtan rá bízhatom a babót, tökéletesen ellátja.

2009. febr. 5. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tudom hogy sok a kérdés de ha mind a három kérdést külön külön írom akkor három órát kell várnom. BOCSIKA
2009. febr. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!