Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztelokor mit illik...

Keresztelokor mit illik mondani a baba szuleinek? Ajandek?

Figyelt kérdés
Ha a parommal es a parom szuleivel megyek eleg ha "csak" egy csokor viragot viszeka fiucska szuleinek? (parom rokonai)... vagy vegyek valami kulon ajandekot es adjam oda? (a parom a szuleivel egyutt ajandekoz...)
2009. szept. 9. 21:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

* nem arrol van szo, hogy megterhelo, hanem, hogy milyen az ha "egyedul" ajandekozgatok...

mert a parom azt mondta o nem akar egyutt venni, a szulei intezik...

2009. szept. 9. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
És ha a barátoddal közösen adnátok valamit a gyereknek, ha már az ő szülei vették a már meglévő ajándékot?
2009. szept. 9. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Most látom, mit írtál. Akkor jön az újabb kiváló ötlet :)

Ahhoz mit szólna a barátod, ha te vennéd meg az ajándékot, és ő csak odaállna melléd, mikor átadod, érzékeltetve, hogy ez kettőtöktől van?

2009. szept. 9. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:
22:11es vagyok.Esetleg valami apróságot nézhetsz te is!Sztem nem gáz,ha te önállóan is adsz valami ajándékot. Mégiscsak részt veszel a családi vacsorán,ott vagy és szivesen fogadnak...
2009. szept. 9. 22:23
 15/24 A kérdező kommentje:

na latod, ezt is probaltam mar:D de meg megkerdem addig meg! van 2 het, mig menni kell:)hatha ratudom venni...:P

bar az anyukaja nem akarja h koltsek :D aaaaah ez nagyon bonyolult, megsem tudok megfelelni senkinek :))

2009. szept. 9. 22:24
 16/24 A kérdező kommentje:
22:23 azt hiszem igy lesz a legjobb:) akinek meg nem tetszik, hat...az igy jart:D
2009. szept. 9. 22:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem játékot, ruhát ne vegyél, játékból sokat kap, meg nem tudod mi van már neki, ruha meg cikis, azt hagyjuk a szülőkre. Szerintem a könyv a legjobb ajándék, nagyon szépek vannak már egész kicsiknek is, nameg úgyis belenő:)
2009. szept. 9. 23:02
 18/24 A kérdező kommentje:

eloszor azt akartam, de sokan lebeszeltek a konyvrol...na mostmar tenyleg nemtudom:D

koszi:)

2009. szept. 9. 23:18
 19/24 anonim ***** válasza:

A könyv szerintem is jó. Mikor kérdezem a nővéremet, hogy mit vegyek a kis unokahúgomnak és/vagy unokaöcsémnek, mindig azt mondja, hogy mesekönyvet, mert annyi játékot kapnak mindig, hogy nem férnek el tőlük, pedig a felét már elvitték valamelyik jótékonysági szervezetnek.

Manapság a gyerekkönyvek nagy része ízléstelen, de lehet azért jót találni, pl. amit nagyon szerettek, abban fotók voltak állatokról keménypapíron, szöveg nélkül. Meg a kislány, mikor már nagyobbacska lett, szerette a Kipkopp-sorozatot is.

2009. szept. 9. 23:27
 20/24 A kérdező kommentje:
hm...:D koszi holnap szetnezek
2009. szept. 9. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!