Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztelokor mit illik...

Keresztelokor mit illik mondani a baba szuleinek? Ajandek?

Figyelt kérdés
Ha a parommal es a parom szuleivel megyek eleg ha "csak" egy csokor viragot viszeka fiucska szuleinek? (parom rokonai)... vagy vegyek valami kulon ajandekot es adjam oda? (a parom a szuleivel egyutt ajandekoz...)
2009. szept. 9. 21:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A keresztelő a baba ünnpe, nem a szülőké, és a mesekönyv pl. nagyon jó ötlet.

"Anyósod" bizonyára úgy gondolta, hogy a te nevedben is ajándékoznak, ettől még nyugodtan vihetsz valami ajándékot, ha te úgy érzed.

Párod miért zárkózik el ennyire attól, hogy valami apróságot vigyetek ti is? Azért ez nem pénz, inkább hozzáállás kérdése...

2009. szept. 10. 09:23
 22/24 anonim ***** válasza:
én a gyereknek vennék valamit. kérdezzétek meg, hogy mire van szüksége a gyereknek.
2009. szept. 10. 11:33
 23/24 anonim ***** válasza:

24vagyok 4éve vagyunk együtt a párommal, és az elején volt,h rokonokhoz mentünk ballagásra, a szülők vettek ajándékot, de nem bírtam ki én se,h üres kézzel állítsak be és szerintem egyáltalán nem volt ciki egyedül ajándékozni...

Keresztfiamnak 1 éve volt a keresztelője, mindenki csak a picúrnak vitt vmit(játékot, ruhát). Szerintem a szülőknek hülyeség.

2009. szept. 10. 13:58
 24/24 A kérdező kommentje:

termeszetesen a babat szeretnem megajandekozni, nem a szuleit, csak hulyen fogalmaztam azt h a szuleinek (merthat nekik adom at vegulis:D)

koszi:)

2009. szept. 10. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!