Jövőre szeretnénk csak babát most csak megszakítással védekezünk járt már valaki úgy hogy így mégis terhes lett nem lenne baj ha előbb jönne a baba de a jövőév anyagiakban jobb lenne?
második!
egy baba nem csak a születés után kiadás.
Tényleg nem a legmegbízhatóbb, én így lettem terhes. Már van egy gyerekünk, későbbre terveztük a másodikat, de tabit már nem akartam szedni. Érzem mikor van peteérésem, és akkortájt gumit használtunk, a többi időszakban megszakítás. Ez így működött is, de aztán egyik hónapban mikor pont peteérésem volt, elfogyott a gumi, így csak a megszakítás maradt. 2 hét múlva pozitív lett a teszt...
Anyukám elmondása szerint én is ezzel a módszerrel fogantam. :)
Van akinek bejön, évekig így csinálják, és semmi, van akinek meg nem. Függ attól is, hogy a férfinek mennyire van előváladéka, és mennyi spermiumot tartalmaz.
De ha azt mondod, hogy az sem baj, ha korábban jön, akkor végül majdnem mindegy, az esélyt csökkenti, de nem 100%.
A feleségemmel 2 éve így "védekezünk" és még nem volt semmi. Még nem akarunk gyereket, de ha jön úgy is jó.
Előtte nagy szélhálmos voltam és csomó nővel barátkoztam ugyanezzel a módszerrel és senki nem lett terhes, csak egyszer majdnem, de az se az vót :)
(tagmondatok szó?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!