Tesztelt valaki "karácsonyi pozitívat"?
Szia! nem tudom,számit-e,de én tavaly december 22én teszteltem pozitivat :-) a páromnak azonnal elmondtam, ugyanis meglepetés baba és bár a fa alá a teszt nem került, volt nagy meglepetés a családban, hisz akkor mondtuk el minenkinek :-)
és most 22én pedig már 4hónapos lesz a kisfiam ;-)
Szia!
Én 12-én teszteltem pozitívat.
Sajnos nem bírtam ki karácsonyig a nagy hír bejelentését, de a rosszullétek miatt egyébként is rájött volna a párom.
Már szinte az együttlét után 9 nappal kezdődtek a rosszullétek.
November 27-én volt 10 éve, hogy együtt élünk, és 28-án fogant meg a baba.:)
Nekem 2 éve lett karácsony előtt néhány nappal pozitív tesztem. A páromnak elmondtam rögtön, mivel az első babánkat 2 hónappal előtte vesztettük el. A nagyszülőknek karácsonykor jelentettük be, ez volt az egyik kariajándék. Nagyon boldog volt mindenki!
Kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, a babásoknak jó egészséget, a babát váróknak mielőbbi pozitív tesztet!!!
Én 23-án teszteltem pozitívat. Férjem előtt nem lehetett eltitkolni,hiába szerettem volna a fa alá betenni meglepiként,mivel leste minden mozdulatomat!:)
Még nem látott doki az ünnepek miatt és barnázgatok is,de remélem megmarad nekünk ez a kis angyalka,mert már másfél éve várunk rá!
Szia!
Én sajnos reggel egy negatívat pisiltem. :(
Már ez a 16. hónapunk, és júniusban volt 1 missed ab-om. :(
De nem adom fel! :)
Mindenkinek boldog karácsonyt, és mielőbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!