Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelt valaki "karácsonyi...

Tesztelt valaki "karácsonyi pozitívat"?

Figyelt kérdés
Lányok! Van valaki aki most tudta meg karácsony előtt, hogy pozitív a tesztje, vagyis babát vár? Elmondtátok a párotoknak vagy a fa alatt lesz a teszt? A leendő nagyszülőknek?
2009. dec. 19. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én még nem, de hétfőn tesztelek, ha addig nem jön meg. Úgy gondoltam, hogy nem mondom meg senkinek, mert az már ugye 21-e, s pár nap múlva kari. A párom pedig messze dolgozik és nem telefonon akarom vele közölni. Az ajándéka mellé veszek neki egy cipőt, vagy cumit, rugit, s úgy találja majd meg a fa alatt.
2009. dec. 19. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nem tudom,számit-e,de én tavaly december 22én teszteltem pozitivat :-) a páromnak azonnal elmondtam, ugyanis meglepetés baba és bár a fa alá a teszt nem került, volt nagy meglepetés a családban, hisz akkor mondtuk el minenkinek :-)

és most 22én pedig már 4hónapos lesz a kisfiam ;-)

2009. dec. 19. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó válaszadó! :) Neked pedig első válaszoló nagyon szurkolok, hogy pozitív legyen a teszt :):)
2009. dec. 19. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 12-én teszteltem pozitívat.

Sajnos nem bírtam ki karácsonyig a nagy hír bejelentését, de a rosszullétek miatt egyébként is rájött volna a párom.

Már szinte az együttlét után 9 nappal kezdődtek a rosszullétek.

November 27-én volt 10 éve, hogy együtt élünk, és 28-án fogant meg a baba.:)

2009. dec. 20. 15:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: Köszönöm szépen a drukkot. Eddig minden jó, mert nem jött meg, s nincs is olyan érzésem. Hátha...Mindenkinek boldog babavárást,vagy mielőbbi babásodást és kellemes ünnepeket.
2009. dec. 20. 21:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok a 12-ei pozitív tesztelőnek is :):) És neked is nagyon nagyon szurkolok első válaszoló :):) Majd mindképp írd meg, ha teszteltél :):)
2009. dec. 21. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 éve lett karácsony előtt néhány nappal pozitív tesztem. A páromnak elmondtam rögtön, mivel az első babánkat 2 hónappal előtte vesztettük el. A nagyszülőknek karácsonykor jelentettük be, ez volt az egyik kariajándék. Nagyon boldog volt mindenki!

Kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, a babásoknak jó egészséget, a babát váróknak mielőbbi pozitív tesztet!!!

2009. dec. 25. 09:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 23-án teszteltem pozitívat. Férjem előtt nem lehetett eltitkolni,hiába szerettem volna a fa alá betenni meglepiként,mivel leste minden mozdulatomat!:)

Még nem látott doki az ünnepek miatt és barnázgatok is,de remélem megmarad nekünk ez a kis angyalka,mert már másfél éve várunk rá!

2009. dec. 25. 10:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sajnos reggel egy negatívat pisiltem. :(

Már ez a 16. hónapunk, és júniusban volt 1 missed ab-om. :(

De nem adom fel! :)

Mindenkinek boldog karácsonyt, és mielőbbi babásodást kívánok!

2009. dec. 25. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 18-án teszteltem +, utána azonnal mentem is dokihoz és megerősítette.. De a dokihoz már a párommal mentem :-) (Nem bírtam ki).. A nagyszülőkkel lekellett ülni megbeszélni, mert nem olyan a helyzet, ezáltal inkább nem szántam meglepinek.
2009. dec. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!