Tesztelt valaki "karácsonyi pozitívat"?
Figyelt kérdés
Lányok! Van valaki aki most tudta meg karácsony előtt, hogy pozitív a tesztje, vagyis babát vár? Elmondtátok a párotoknak vagy a fa alatt lesz a teszt? A leendő nagyszülőknek?2009. dec. 19. 20:20
11/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Igaz, én már rég túl vagyok a tesztelésen, de szorítok mindenkinek. Nekem ma 1 éves a kislányom. Életem leggyönyörűbb karácsonyi ajándéka!
Mindenkinek megy a drukk! Boldog Karácsonyt!
12/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Igen!!!!
Nagyon vártuk már, csak egészséges legyen a baba. Csak a párom tudja még jó ideig, mivel tapasztaltunk már jót és rosszat is. Nagyon rég vártunk a kistesóra.
Lombikos.
13/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Én még ugyan nem teszteltem sem negatívat sem pozitívat,tegnapra vártam de nem jött,hétfőn reggel tesztelek ha addíg sem jön meg.De azért mindenkinek,akinek ilyen csodálatos karácsonyi ajándékot hozott a Jézuska,nagyon gratulálok,és vigyázzanak magukra,sok boldogságot a karácsonyi újdonsűlt kismamáknak!
14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt! A tesztelőknek megy a drukk, és írják meg az eredményeket :) A pozitív teszteseknek és babásoknak pedig gratulálok :):)
2009. dec. 26. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!