Tegnap és Tegnap előtt pozitivat teszteltem! Ma meg vizes folyás?
Ma vagyok a 29 ciklusnapon, reggeli hőm 36,9. Két különbözö fajta teszt is pozitív lett. Mára vizes lett a folyásom, akkor nem marad meg a baba? Mensi lesz belőle? Már régóta várjuk nagyon el vagyok keseredve!:(((
Szia.
ez szép pozitív gratulálok!!! :)
Ne ijedj meg a vizes folyástól, a pozi teszt óta nekem is az van (hol váltakozik krémessel), és ma töltöttem be a 8. hetemet:) Átlátszó vagy fehér és szagtalan folyás a terhesség folyamán teljesen normális. Viszont ha barna folyás, esetleg vérzés jelentkezik, akkor az már lehet a vetélés jele!
Gratulálok, és ne idegeskedj:) Élvezd a terhességed!!!
.
Miért ne maradna meg??
Egész terhesség alatt BÁRMILYEN folyás lehetséges, és ha nincs más panasz, akkor nem kóros, az orvos sem csinál vele semmit...
Sok boldogságot!
Köszönöm!:) Órák óta csak sírok emiatt. Annyira el vagyok keseredve el sem tudom mondani.
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Nagyon vigyázz magatokra, gratulálok a babához!
Nyugi!
Gratulálok a babához:) Nekem is volt, nagyon sok vizes folyásom, aztán krémes, de az egész terhességem alatt volt.
Miért vagy elkeserdve? Terhes vagy! Vagy nem ezt akartad?
Nekem kb 10 ilyen folyásom volt. Én kaptam a dokitól hüvelykúpot, de ez nem komoly, terhességnél szinte kötelező érvényű!
Tessék összeszedni magad!
Mi 3 évet vártunk a babára...
Nyugodj meg,hiszen az idegeskedés nem tesz jót.
A folyás addig nem kóros,amíg nem "bűzös" (bocs,de nem találtam más szót) és nem színes. Nekem is ezt mondta az orvosom,mikor + at pisiltem :D
Én is kérdeztem,mivel a + teszt után sokkal több folyásom lett.Kellett tisztasági betétet is használnom,mert külömben úgy éreztem magam mind aki bepisilt :)
No para
nekem most 21 hetes a leányzó a pocakomban,és nagyon aktív már
Nekem még csak holnap vagy holnap után kéne megjönnie, azért vagyok elkeseredve.:((
Már 14 hónapja erre várunk, annyira örülnénk neki. Megprobálok megnyugodni, de olyan nehéz.
Nagyon- nagyon vártuk már a babát azért is borultam ki. A férjem is próbál nyugtatgatni.
Nagyon szépen köszönöm Nektek aranyosak vagytok mind!!:)
Az idegeskedés nem tesz jót! Tényleg próbálj lenyugodni, gondolj a babára!!!
Minden jó lesz...:)
Mi 22 hónapot vártunk a csodára, és én is mindenfélét beképzeltem a pozi teszt után.....
mondjuk én azóta veszélyeztetett kismami lettem:( így sajnos duplán oda kell figyelni magunkra, de még így is tudom, hogy minden rendben lesz, nem gondolok a a rossz dolgokra!
Csak pozitívan!!!!!:) (első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!