Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSÉG! Péntekre nem vártam...

SEGÍTSÉG! Péntekre nem vártam és nem is jött. Tegnap du teszteltem egy full negatívat. Azóta csak fehér folyás, meg néha görcs. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 09:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hmm, tesztelj 2 nap múlva szerintem reggel.
2011. szept. 13. 09:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így volt, de utána egy hét múlva megint teszteltem, és az már pozitív lett! Azóta 7 hónapos a kislányom :)

Próbáld meg néhány nap múlva reggel, reméljük az már pozitív lesz! Sok sikert! Majd írd meg milyen lett :)

2011. szept. 13. 10:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek egész terhesség alatt negatívat mutatott a teszt,úgyhogy ne keseredjél el.Várjál 2-3napot és reggeli vizeletből próbáld meg!
2011. szept. 13. 10:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, holnap reggel tesztelek!
2011. szept. 13. 11:12
 5/16 anonim ***** válasza:
6. héten lett csak +, pedig már a belemet is kihánytam és sötét volt a mellbimbóm is. 3 nap múlva próbáld újra a reggeli vizeletből, ha az is negatív, jelentkezz be orvoshoz (a 6. héten már lehet látni a babát, ha van).
2011. szept. 13. 13:28
 6/16 anonim ***** válasza:

de lécci írj majd, mert sokan elfelejtik, hogy ide írnak kérdést és elvárják, hogy kapjanak rá választ, de azt már elfelejti a kérdező, hogy minket is megilletne a válasz ha már voltunk olyan rendesek és próbáltunk segíteni, mégha nem is minden esetben sikerül :P

megírod a teszted eredményét? drukk!!!!!!!!!!!

2011. szept. 13. 13:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Feltétlen megírom!!! Bár nekem semmilyen klasszikus terhességi tünetem nincs. Köszi a drukkot!!
2011. szept. 13. 14:47
 8/16 anonim ***** válasza:

10:04-es vagyok. Nekem sem volt semmi tünetem. A mellemet éreztem egy kicsit nagyobbnak csak, de lehet hogy azt is csak bemagyaráztam.

Drukkolok!

2011. szept. 13. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:

szia.

na megcsináltad a tesztet? kíváncsi vagyok, megy a drukk

2011. szept. 14. 10:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Meg. Negatív, azóta pedig meg is jött. A női test furcsa és kegyetlen játéka ez. Úgy tűnik bele kell nyugodnom, hogy én nem, születtem anyának.

Nagyon köszi annak aki szurkolt nekem, édesek vagytok.

2011. szept. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!