Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
11/194 anonim válasza:
Sziasztok!Én dec 13-ra nagyon nem várom,remélem nem is jön!Izguljunk együtt!!:)Mindenkinek pozi tesztet kívánok karácsonyra!!!
12/194 anonim válasza:
Én december 15.-re nem várom. Ő lenne a legszebb karácsonyi ajándék.
13/194 A kérdező kommentje:
Örülök nektek elkezdtük a karácsonyi baba kommandót:)) Jó sokan vagyunk kíváncsian és sok izgalommal várom mindenki tapasztalatát:) Sőt az mennyire jó lenne ha mindenki 10-töl18 ig pozi tesztet jelentene:))))Hát hajráá:) Én drukkolok mindenkinek:)
2010. dec. 6. 17:26
14/194 A kérdező kommentje:
Bocsánat 10-től 20-ig:) hisz vannak köztünk olyanok is akik ekkorra nem várják nekik is ezt kívánom:)
2010. dec. 7. 06:17
15/194 anonim válasza:
De jó,hogy ilyen sokan vagyunk:) Nekem még csak 3 napja volt ovum,korai lenne még a tünet.Múlt hónapban minden tünetem megvolt és mégsem voltam babás,szóval igyekszem majd nem beleélni magam:)B.
16/194 A kérdező kommentje:
Szia elöző:) Nekem 16 ra nem kell jönnie de már én is minden tünetet produkáltam a múltba talán ez a hónap az ,hogy semmit nem érzek és nem is figyelek:) Talán annyi ,hogy vasárnap este a méhem mintha tűt szúrtak volna bele és egész le a hüvelyemig hasított.Lehet be ágyazódás de nem foglalkozom vele talán így sikerűl:):) szorítok neked is:) Többiek hogy álltok:))
2010. dec. 7. 16:44
17/194 anonim válasza:
Szia,remélem,így hogy nyugodtak vagyunk,és hogy nem görcsölünk rá,sikerünk lesz;)B.
18/194 A kérdező kommentje:
Szia előbbi:)Tuti sikerünk lesz ha abszolút nem gondolsz rá pici jelek utalnak rá de felse veszem majd ha eljön a nem várt nap akkor kezdek majd ujjongani:)Te mióta várod a kis jövevényt?
2010. dec. 8. 07:03
19/194 anonim válasza:
Szia,
hát igazából május óta,egyszer már összejött,de sajnos nem maradt meg.:( Első lenne amúgy. Nektek első baba?Mióta tervezitek? Nekem egyelőre még semmi jel nincs,te mit érzel?B.
20/194 A kérdező kommentje:
Szia :) Akkor nagyon megérdemelnéd már ha első:) Nekem a harmadik lenne de egyszerűen nem akarja hogy létre jöjjön valami miatt már egy éve nem sikerűl:(Most annyit érzek bár 15. kéne nem jönnie ,hogy szurkál alúl a pocakom és vasárnap volt egy nagyon éles szúrás a méhembe:)Neked mikor nem kell jönnie?Vannak már valami tüneteid?
2010. dec. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!