Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem
várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Sziasztok!
Sajnos en sem szolgalhatok jobb hirrel. Nekem is megjott, de NEM adjuk fel ujult erovel, az unnepen nekilatunk, jovore kisbabank lesz, meglatjatok.
E.
2010. dec. 18. 06:46
Sziasztok,ma kénytelen voltam tesztelni, este korcsolyázós sportolós kari party lesz a cégnél és tudni akartam,hogy ugrálhatok-e.Képzeljétek,én lepődtem meg a legjobban mert dupla csíkos lett a tesztem:-) Csináltam egy másik fajtát is és az is zebrás lett.Szóval úgy látszik a mensis tünetek másra is utalhatnak. Szívből kívánom nektek,hogy a következő hónapban átéljétek ti is a csodát!Ha tényleg működni fog ez a kérdés úgy mint egy fórum,akkor mindenképp visszanézek hozzátok és veletek fogok izgulni!B.
2010. dec. 18. 08:23
143/194 A kérdező kommentje:
óóóóóóó Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jóóó azért vannak akikek sikerűlt:))) Lányok ezt a kérdést itt haggyuk és ezen dumáluk:)) majdcsak nem tőrlik ki:)) ez egy forum oldal lett:)) De nem akarok senkitől megválli:) Igen is hogy jövőre miden hónapba egyikünknek síkerülni fog és együtt szúrkolunk:))Ha mégis Elveszne a kérdés akkor írok ki ujjatXDJók legyetek én már tegnap ki tomboltam magam Tiszta csilli villi minden:)Csak a lelkem nem az még de majd az is helyre jön köszönhetően nektek:) Na puszi:)
Én is hatalmas GRATULÁCIÓÓÓÓÓT küldök! Remélem hallod B. :)
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy neked mégis sikerült.
Ma csodás délelőttöm volt, kicsit elfeledtette a fájdalmamat. A férjem kicsalt a karácsonyi vásárba, elmajszoltunk egy óriás perecet, elszürcsöltünk egy pohár forralt bort és kaptam egy szép lila sapit is.
A takarítást ma nem folytatom. Ma egy sütit tesztelek. :)
Betty
2010. dec. 18. 14:29
Sziasztok,nagyon aranyosak vagytok,köszönöm szépen!:)Betty akkor ezt hallottam a távolból?:DD Már csak a mai napot kellene valahogy túlélnem,nem is nagyon mozoghatnék,nem hogy sportolni.:S De majd kitalálok valami kamu dolgot,hogy beteg vagyok.:)Szép napot nektek csajok!
2010. dec. 18. 14:45
Sziasztok!Gratulalok a pozitiv teszteknek!Akinek meg nem jott osszee,mint nekekem azoknak hajra csajok!!!!Kedves kerdezo nagyon jo otlet,hogy itt tovabbra is irjunk, en biztos fogok!
A.E.
2010. dec. 19. 09:29
147/194 A kérdező kommentje:
Na szép jó napot mindenkinek:9 Képzeljétek é már megnéztem a köv peteérésemet:9 Mostmár nem 28 naposra írtam hanem 30. Mert az elmúlt 3 hónapba igencsak ennyire jött meg:) Melyiket ajáljátok? mármint netes kalkulátort ami tutira be lövi az időt?hm ez a karácsonyi teszi veszi imádom de olyan fárasztó:) Holnap már a mufinokat sütögetem:)Ti hogy vagytok:)
Én ma egész nap dolgoztam, 12 órában, úgy hogy időm se volt már szomorkodni, bár felesleges is. Most csak előre nézek, és remélem ez a periódus eredményesen záródik. A ciklus.hu szerint a következő peteérésem 3.-án lesz. Így utólag nem is baj, hogy késett, mert így nem pont Szilveszterre esik.
A takarítás még mindig nincs kész, holnap elkezdek sütni, megcsinálom a linzert és a gyümölcskenyeret.
Veletek mi újság csajok? B. mit tereltél a korcsolyázós bulin? :) Betty
2010. dec. 19. 22:41
149/194 A kérdező kommentje:
Kösz szupi ez az oldal:) ciklus.hu:) Hátha segít:)jó süti sütögetést egy kis finom illatot kűldj erre hozzám:)
Sziasztok,húú hát nem volt könnyű,van egy nagyon jó barátnőm a cégnél neki elmondtam hogy mi a szitu és fedezett.Óránként nyomtak a kezembe valami piát,és szegénynek mindet meg kellett innia:-)A végére már vicces volt:-)Ja és azt mondtam hogy menstruálok és rengeteg fájdalomcsillapítót vettem be.Holnap megyek dokihoz ha minden igaz.Szorítsatok,az előző babák itthagytak,őt nem akarom elveszíteni:-(((((Egyelőre nem is tekintem magam terhesnek.Na mindegy. Nekem is el kellene már kezdenem a mézikali sütést:-)Csajok,ha jól számolom,mindenkinek mozgalmas szilvesztere lesz?;)B.
2010. dec. 20. 08:12
Kapcsolódó kérdések: