Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak karácsonyi lehendő...

Macimanó82 kérdése:

Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
 151/194 A kérdező kommentje:
Szióóó:)) Na igen akik itt vannak nagyon mozgalmas sőt ritmusos szilveszterük leszXD 26 tól 3 ig bőven kitólva a tuti sikerért:)) Tüzi játék és mi egyébXD Hm.. akkor nálad finom illatok lesznek:) vigyázz magadra barátném:))
2010. dec. 20. 15:54
 152/194 anonim ***** válasza:

Én kb. fél éve (amióta nem szedek gyógyszert)a ciklus.hu-n vezetek mindent, jó hogy van ilyen praktikus oldal, mert ki tudná azt a sok mindent észben tartani.

Szorítok B., hogy minden rendben legyen a babátokkal. Hozzád így is hamarabb elért az imám. Most mindennek csodás véget kell érnie, úgy hogy rendben lesz minden.

Akkor kolléganőd nem maradt szomjas. :)

Hát illatok azok voltak, legyeztem felétek is. Egész nap sütöttem, takarítottam, még van 2-3 szexmentes napom, le kell vezetnem a feszültséget. :) Erre a munka a legjobb, a héten amúgy is éjszakás leszek. Szentestétől kezdve, szilveszteren át, az új év elejéig pedig eseményekkel teli lesznek az éjszakák. :) Kívánom, hogy mindenkinek sikerrel kezdődjön a 2011-es év. Betty

2010. dec. 20. 16:15
 153/194 A kérdező kommentje:
XDXD na ez aztán a jó forum oldal:)) Karácsonytól jelentés ki mikor hányszorXD és aztán ki nem írom hogy kivárja január 13 körűlXD itt majd mi tudjuk már :) hátha valaki rá akad erre a kis cset oldalraXD
2010. dec. 20. 16:32
 154/194 anonim ***** válasza:

Apropó, ha már így felhoztad a témát kedves kérdező. Vagy írjam ki az oldalra? :)

Ki milyen sűrűn van együtt a párjával? Hallottam olyat is, hogy 2 naponta, meg hogy jobb ritkábban, csak úgy spontán. Nekem a 2 naponta idő és energia hiányában soknak bizonyul, de azért remélem eredményes lesz ritkábban is. :) Betty

2010. dec. 20. 16:54
 155/194 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!Mi nem vagyunk olyan gyakran egyutt, csak pe kozeleben.Ebben a honapban hanyagolni fogjuk a baba projektet,mert kb. szilveszterkor lesz pe-m, s 4 napra megyunk szilveszterezni eleg nagy barati korrel,s ott nem lesz ra alkalom akciozni,ugyhogy majd csak januarban, de azert irok es drukkolok mindenkinek!

A.E.

2010. dec. 20. 21:01
 156/194 A kérdező kommentje:
szia betty:) Én a 10 naptól számítva 2-3 naponta mosunkXd Mert mi így hívjuk mióta a lányom rámnyitott a fűrdőbeXD Ha jön a pé akkor van 2 naonta előtte utánna 3:) de látod 3 hónapja csináljuk így és semmi:( na majd most:)
2010. dec. 21. 08:13
 157/194 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!!!!

Örülök, hogy így belelendültetek a témába és ilyen pozitívan álltok hozzá a dologhoz, ez kell, szupi.

Mi a férjemmel szinte minden nap voltunk együtt, mondjuk nálunk előtte is így volt, szóval nem újdonság, lehet ez is a siker titka:-) Mindenesetre nem rossz elfoglaltság.

Szóval bátran ajánlom, hogy ha van alkalom és kedv akkor nyugodtan csináljátok gyakrabban :-)

Amúgy voltam dokinál: és igaz, hogy ,még a babó nem látszik, de szép szabályos petezsákom már van, szóval reménykedem.

nektek meg minden jót kívánok, Boldog Karácsonyt és Babákban gazdag új évet!!!!!!!

Puszi: Anna

2010. dec. 21. 10:38
 158/194 A kérdező kommentje:
Jajj Gratulálok nagyon boldogok vagyunk szerintem a többiek nevébe is nyilatkozhatok:)) Szuper hogy mind a kettőtöknek sikere lett:) _nah most mi jövünk csajok:):) valam miatt nem tudom megnyitni a hőmérős linkeket mindre azt írja jajj ez a link nem jó:( pedig nézelődni akartam kinek milyen volt a görbéje mert én most kezdtem csinálni 17 én:)Na de majd a műszaki zseni az az én meg fundálomXD
2010. dec. 21. 11:39
 159/194 A kérdező kommentje:
Lányom hőmérő görbét mondjuk a sajátomat hogy tudom ide felrakni nektek hogy lássátok? é ehez bamba vagyokXDa ciklus .hun van:)
2010. dec. 21. 11:58
 160/194 anonim ***** válasza:

Gratulálok Anna!

Bár rengeteget dolgozunk, az ünnepre tekintettel akkor én is sűrűbben beindítom azt a mosógépet. :) Lehet nekünk, pont ez jön majd be.

Másolni én se tudom, hogy kell. :(

B! Remélem veled minden rendben. Betty

2010. dec. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!