Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Én kb. fél éve (amióta nem szedek gyógyszert)a ciklus.hu-n vezetek mindent, jó hogy van ilyen praktikus oldal, mert ki tudná azt a sok mindent észben tartani.
Szorítok B., hogy minden rendben legyen a babátokkal. Hozzád így is hamarabb elért az imám. Most mindennek csodás véget kell érnie, úgy hogy rendben lesz minden.
Akkor kolléganőd nem maradt szomjas. :)
Hát illatok azok voltak, legyeztem felétek is. Egész nap sütöttem, takarítottam, még van 2-3 szexmentes napom, le kell vezetnem a feszültséget. :) Erre a munka a legjobb, a héten amúgy is éjszakás leszek. Szentestétől kezdve, szilveszteren át, az új év elejéig pedig eseményekkel teli lesznek az éjszakák. :) Kívánom, hogy mindenkinek sikerrel kezdődjön a 2011-es év. Betty
Apropó, ha már így felhoztad a témát kedves kérdező. Vagy írjam ki az oldalra? :)
Ki milyen sűrűn van együtt a párjával? Hallottam olyat is, hogy 2 naponta, meg hogy jobb ritkábban, csak úgy spontán. Nekem a 2 naponta idő és energia hiányában soknak bizonyul, de azért remélem eredményes lesz ritkábban is. :) Betty
Sziasztok csajok!Mi nem vagyunk olyan gyakran egyutt, csak pe kozeleben.Ebben a honapban hanyagolni fogjuk a baba projektet,mert kb. szilveszterkor lesz pe-m, s 4 napra megyunk szilveszterezni eleg nagy barati korrel,s ott nem lesz ra alkalom akciozni,ugyhogy majd csak januarban, de azert irok es drukkolok mindenkinek!
A.E.
Sziasztok csajok!!!!
Örülök, hogy így belelendültetek a témába és ilyen pozitívan álltok hozzá a dologhoz, ez kell, szupi.
Mi a férjemmel szinte minden nap voltunk együtt, mondjuk nálunk előtte is így volt, szóval nem újdonság, lehet ez is a siker titka:-) Mindenesetre nem rossz elfoglaltság.
Szóval bátran ajánlom, hogy ha van alkalom és kedv akkor nyugodtan csináljátok gyakrabban :-)
Amúgy voltam dokinál: és igaz, hogy ,még a babó nem látszik, de szép szabályos petezsákom már van, szóval reménykedem.
nektek meg minden jót kívánok, Boldog Karácsonyt és Babákban gazdag új évet!!!!!!!
Puszi: Anna
Gratulálok Anna!
Bár rengeteget dolgozunk, az ünnepre tekintettel akkor én is sűrűbben beindítom azt a mosógépet. :) Lehet nekünk, pont ez jön majd be.
Másolni én se tudom, hogy kell. :(
B! Remélem veled minden rendben. Betty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!