Sziasztok,most jövök a dokitól.Egyelőre még semmi különöset nem látott,megvastagodott méhnyálkahártya és egy pici kis árnyék:-)De mondjuk nem is ezért mentem.Holnap részletes vérvétel.Folyamatosan aggódok,jó lenne már január közepénél tartani végre:-( Tetszik ez a mosás dolog:-)Mi most 9 hónapig nem moshatunk.Örülök hogy jó kedvetek van,nemsokára megint izgulhatunk értetek,elszalad ez a pár hét,főleg az ünnepek miatt.Mindenkinek jó készülődést és sok puszi!B.
2010. dec. 21. 16:54
162/194 A kérdező kommentje:
Cupp-cupp:) :B Most olvasom vissza nem azt írtam hogy lányok hanem lányomXD Ó Na azért mossál csak 9 hónap alatt isXD jajj de nagyon elpiszkosodna a párosXDXD igaz kimélő programot haszáljatok de azért mosni kellXDIgaz csajok??:) Attól még,hogy baba van a pociba ápolni kell a kispap és a kismama egészséges életmód mosását isXD
2010. dec. 22. 09:21
163/194 anonim válasza:
Már aggódtam, hogy nem írtál B! Drukkolok neked és a picinek, hogy minden rendben legyen.
Én ma sütöttem, jelen állás szerint holnap indíthatjuk a mosógépet. :) Jön a következő hajrá. Sok sikert mindenkinek! Betty
2010. dec. 22. 15:10
164/194 A kérdező kommentje:
ó-ó:)) ti már holnap moshattok:) De jó nekd:) mikor is volt neked meg az a fránya nem várt? Nekem 17 én volt és 26tól-2. -ig van mosási hajrá:)
2010. dec. 22. 16:02
165/194 anonim válasza:
Sziasztok csajok,nálatok egész kari és szilveszter alatt fog menni a mosógép:DDDDD Komolyan nagyon tetszik ez a kifejezés:))) Hú, remélem mindenki tele lesz tünetekkel és pozi tesztekkel:))) Alig várom hogy szorítsak nektek!pusz B.
2010. dec. 22. 18:00
166/194 anonim válasza:
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy nem írtam,de figyellek titeket!!
Gratulálok az újdonsült kismamáknak,é ssok sikert a sors társaknak!!
A karácsonyi hajrá és mérgelődés teljesen lefoglal,de apa figyel a részletekre,reggel este mosni akar:))
Én 15-re nem vártam. Reménykedtem, de 18-án megjött, és már 22-n nem volt semmi. Hiába volt tegnap sok szennyes ruhám, nem volt itthon a mosógép. :) De ma összehozzuk. Betty
2010. dec. 23. 07:18
168/194 anonim válasza:
Sziasztok.Én dec 15 re nem vártam és megjött dec 13.-án:_D
Ugyhogy mi most 26-27-28-án ezerrel élvezzük egymást:D
2010. dec. 23. 07:32
169/194 anonim válasza:
SZiasztok,átélhetem életem legrosszabb karácsonyát.Halványulnak a csíkok,tünetek múlnak,én pedig jobb lenne ha nem léteznék.Három vetélés,és képtelen vagyok már ezt feldolgozni.Nem megy,nem bírom tovább.Légyszi szorítsatok hogy ne fájjon nagyon,a múltkori nagyon rossz volt egy hétig.B.
2010. dec. 23. 07:40
170/194 anonim válasza:
Ez az csajok!!
Mosásra fel,ez annyira tetszik, mivel nekem ilyen hülyén volt meg 52.napra jött meg agyrém..én nem is tudom mikor kellene együtt lenni, mikor kéne megjönni,nem is figyelem, nem akarok arra koncentrálni,csak élvezni az életet a páromat egy hónap és valószínű költözünk a közös kis kertes házunkba!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!