Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
181/194 A kérdező kommentje:
Csajok kiírom majd az ujj kérdésünket mert jelzi nekem hogy már nem tudom ki emeltetni és hogy leghátra be rakják
még várok 3-ig és ki írom hogy ki nem várja Január 13 kőrül? jó lesz így? ott megint együtt leszünk:)Nem akarom hogy elveszítsük egymást:)
2010. dec. 28. 15:31
182/194 anonim válasza:
Én jan. 12-én nem várom. Olyan jó, hogy egymásnak is szurkolhatunk!
184/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) akinek 17 é jött meg ma agyon nagy mosás exsztra mosás!!!!!!!!! nekem ma reggel felment a hőm 36.9 re tegnap reggel és ma este is mosás:)) Szurkolok nektek nagyo:))3.-ig itt még eldugva dumcsizunk aztán hajrá előre:)) puszi midenkinek:)
2010. dec. 29. 12:02
185/194 anonim válasza:
SZiasztok,mi ma mostunk egy nagyot, de tobbet nem fogunk tudni,mert holnap megyunk szilveszterezni, s csak vasarnap jovunk haza, s azert ott nem fogunk mosni.
B.U.E.K. mindenkinek!(nekem 16 jott meg)
A.E.
186/194 anonim válasza:
Hát nekem szerintem eredménytelen lesz ez a hónap, bár majd 3.-án lesz peteérésem. Nagyon nem haladok a mosással. Második hete vagyok éjszakás, nappal meg a férjem dolgozik. A héten kb 30 percet láttam. :( Magam is meglepődnék, ha szex nélkül összejönne egy baba. Betty
187/194 A kérdező kommentje:
Nahát ti aztán jó sokat melóztok:( mint mi:/ apa hajali 3 kor megy el és du 4 ig melózik én szintén zeész reggel gyerekek a helyükre anya meg meló délután5 ig:( de hál istenek ez a hónap nekünk van adva pont most egy hétig szabin vagyunk és a gyerekek is telelnek a keresztanyukájuknál:) tehát nálunk tegnap volt ovu éreztem is ugy hogy 1- ig megy a dupla mosás exsztra programon:)) remélem alaposan ki tudunk mosni és az eredmény egy patyolat rózsaszin 2 csíkos teszt lesz:)Nagyon Boldog Ujj Évet mindenkinek:)Puszi sziasztok:)
2010. dec. 30. 08:22
188/194 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt a neten képzeljétek el megnéztem születési dátumomra mit jósolnak az egyiptomi papok 2011-re és azt írta hogy jövő decemberbe igencsak aktuális lesz a trónörökös kérdés...
De az is milyen messze van, de ha már csak úton lenne azzal is megelégednék!:))
189/194 A kérdező kommentje:
:) szia :) Hát ha azt írják akkor már lehet munkálkodni rajta:)) Márciusba akkor már pocaklakós leszel reméljük:))Lányok elkezdtem a hőmet méri most vagyok a 15 napon de még mindig 36.6 a hőm de tegnap előtt volt ovus fájásom és azóta tojás fehérje folyásom van akkor valahol majd most kell a hőmnek felmennie ha van peteérésem ugye?Mert ehez aztán nem értek annyira csak amit olvasgattam róla:)Nagyon Boldog Ujj Évet nektek legyeterk nagyon boldogok és vidámak ma:)) Puszika mindenkinek:)
2010. dec. 31. 11:37
190/194 A kérdező kommentje:
sziasztok:) holnap reggel ki írom az ujj kérdést:) ki em várja Január 10-től 18 ig:)így mindenki bele fér :)Remélem ott is találkozunk és beszélük sokat:)
2011. jan. 2. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!