Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sperma analízisben, ki jártas?

Sperma analízisben, ki jártas?

Figyelt kérdés

Megvannak a párom eredményei.

Ha jól értelmezem:

-Spermium koncentráció (M/ml):8

-Spermiumszám/ejakulátum:40

progresszív mozgó 30%

nem progresszív mozgó 5%

teljes motilitás 35%

nem mozgó 65%

és a végén oda van írva, hogy Morfológia krüger szerint Strick kr (%) 3.

Diagnózis OAT.

TEhát 1 ml-ben csak 8Millió, és ebből 65% nem jó?

Csak azt nem értem a teljes ejakulátumban 40 Milliót ír, a normál érték 39 Millió. A koncentrációnál, meg csak 8m. de ott meg 15m a normál érték.

Most jó eredmények ezek? Az össz kiskatonáiból csak 14Millió a jó?

2010. nov. 16. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
Vilma vagyok. Írtam neked privit az igazi nevemmel, csak azt hiszem, elfelejtettem odaírni, hogy én vagyok :))
2010. nov. 29. 10:23
 82/85 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Volt valakinek a apárja azóta újabb vizsgálaton? Mik a tapasztalatok a vitaminkúrákkal kapcsolatban?

Mi most kezdünk bele, hátha segít...

2011. márc. 2. 18:36
 83/85 A kérdező kommentje:
SZia.Igen jó hírek vannak. Én már 16+6 hetes babás vagyok. Hsg után összejött!!!! A másik lány Vilma vele azóta is levelezek, most voltak népszámláláson, és hihetetlen sokat javult az eredmény. 17M/ml. Tehát érdemes vitaminozni.
2011. márc. 3. 06:30
 84/85 anonim ***** válasza:
Gratulalok!
2011. máj. 10. 15:18
 85/85 anonim válasza:

Sziasztok!

Látom mindenki eltűnt innen,de szeretném a segítségeteket kérni, illetve érdeklődni, hogy az elmúlt hónapokban mi történt veletek. Nekünk a spermiumszámmal nincsen gond, sőt, de a mozgékonyság annál gyatrább. Segítene valaki eligazodni ezen a leleten?

Mért adatok 1. minta, Mért adatok 2. Minta Mértékegység, Referencia.

Itt van pl a spermiumszám mért adatok 1. minta alapján 446, 4 , mért adatok 2. minta alapján 417, 6 millió/ejac, a referencia pedig >39.

Ezt azt jelenti, hogy többnek kell lennie 39-nél? mert ha igen akkor neki brutál sok van :D.

Ami kicsit magas neki a fehérvérsejtszám 1 minta alapján 1. 5, a 2. minta alapján 1 millió/ml a referencia pedig 1.

A 2. lapon van egy csomó adat, ami nála problémás: Sperm Conc Test Result 68 M/ml Ref Value-hoz nyomtatva >=20 van írva azt a doki áthúzta és 15-öt írt oda

Motility (a+b+c) Rapd Prog. Motility (a) Test result 1, 8 % M/ml

Slow prog. Motility (b) Test result 12, 8 % Non-Prog Motility (c) Test result 11, 9 %

Ez a 3 érték össze van kapcsolva, a ref value-hoz >= 25 van írva, azt áthúzta a doki és 32-t írt a papírra.

Valamint van még egy problémás érték: Morph: % Normal Forms WHO 4th strict. Test result 3, 9 % ref Value>= 15, az át van húzva és neki 4 van odaírva.

A végleges diagnózis: 60 M/ml. astheno (12, 5)- teratozoospermia (3, 9) Leukocytospermia FVS: 1, 25 M/ml Javasolt ejakt bakt vizsgálat. PMN elastase vizsgálat leletekkel kontroll.

2011. máj. 10. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!