Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sperma analízisben, ki jártas?

Sperma analízisben, ki jártas?

Figyelt kérdés

Megvannak a párom eredményei.

Ha jól értelmezem:

-Spermium koncentráció (M/ml):8

-Spermiumszám/ejakulátum:40

progresszív mozgó 30%

nem progresszív mozgó 5%

teljes motilitás 35%

nem mozgó 65%

és a végén oda van írva, hogy Morfológia krüger szerint Strick kr (%) 3.

Diagnózis OAT.

TEhát 1 ml-ben csak 8Millió, és ebből 65% nem jó?

Csak azt nem értem a teljes ejakulátumban 40 Milliót ír, a normál érték 39 Millió. A koncentrációnál, meg csak 8m. de ott meg 15m a normál érték.

Most jó eredmények ezek? Az össz kiskatonáiból csak 14Millió a jó?

2010. nov. 16. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
Gabócza jó pihit nektek. Én is álmodozom a szabiról. 23 nap szabi jár 1 évben, és ebből 6 napot vetem ki. Jóformán nem is kéne melózni decemberben. Kíváncsi leszek kiadja -e legalább 1 részét a főnököm. Ráadásul a csőd szélé van a cég, és hónapról hónapra imádkozok, hogy ki ne rúgjanak addig míg nem jön össze a gyerek. Ennyit a stresszről:-(((
2010. nov. 23. 12:42
 62/85 anonim ***** válasza:

Egykönnyen nem élem bele magam a dolgokba, túl reális vagyok ahhoz. Aminek örülök, hogy lett egy alternatíva, ami talán segíthet nekünk. Majd utána járunk, úgyis átugrunk 2 hét múlva Szegedre...

Jaj szegény te, nem is csoda, hogy nem tudsz nyugodt lenni. Csak ha ez sokáig így megy a meló körül, az nagyon sokat árt neked, az meg éppen nem hiányzik...

2010. nov. 23. 13:03
 63/85 A kérdező kommentje:
hú lányok köszi ezt a mai "beszélgetést". Jólesett a lelkemnek. Azért remélem majd folytatjuk :-) Több szem, több fül többet lát, hall, hátha ez is segít :-)
2010. nov. 23. 13:15
 64/85 Gabócza válasza:

Juj Zsanett, tényleg nehéz igy nem stresszelni.. Nagyon jol tudom amugy, mit érzel, én 2 éve éltem át ugyanezt, volt nagyon rossz 4-5 hónapom Szerencsére nekem megmaradt az állásom, biztos veled is minden rendben lesz.

Köszi a drukkokat lányok, de pont nem nyaralásra esik a PÉ-em :(

Viszont a Jónás napjaim igen.. Szóval ki tudja ;)

2010. nov. 23. 13:15
 65/85 A kérdező kommentje:

gabócza ne is törődj vele. Kapcsolódjatok ki, szeressétek egymást és kész. Hát nem akarok panaszkodni, de ilyen ocsmány évem még nem igazán volt stressz szempontjából. Év elején férjem munkanélküli lett , jöttek a bajok 2 munkahelyen vagyunk túl azóta, beteg lett, és meghalt apósom ,és még sorolhatnám ,de megbeszéltük életemmel, jövőre jön a jó :-DDDD

Tényleg ti mit kezdtek a munkahely szempontjából ha belevágtok a lombikba? Én januárban szeretném bejelenteni, hogy mi van, mert a kezelés alatt hetente,sőt másnaponta is kell járni uh-ra, vérvételre.

Attól félek ha nem mondom el mi van akkor arra hivatkozva rúgnak ki. BÁR!!!! Már mos védve vagyok elméletileg .

2010. nov. 23. 13:28
 66/85 Gabócza válasza:

Igen Zsanett, ugy lesz:)

Sajnálom, hogy ennyi minden rossz történt veletek, de jo, hogy meg tudjátok beszélni, és ahelyett hogy kiborulnátok vagy feladnátok, inkább a pozitív jövöt várjátok! Meglátjátok, sikerülni is fog minden, amit elterveztek! Csak elég sokat kell rá gondolni ;)

Én továbbra is bizom, hogy nálunk nem lesz lombik, de ha mégis arra kerülne a sor, én nem tervezem elmondani. Nem vagyok köteles beszámolni arról, mit csinálok a szabim alatt. De ezt persze majd akkor meglátom...

Amugy igen, attól a pillanattól kezdve, hogy valakit felvettek egy meddőségi központban, onnantól fogva védve van. (reprodukciós eljárás alatt áll- azt hiszem valami ilyesmi az ok)

2010. nov. 23. 13:41
 67/85 anonim ***** válasza:
Nekünk is irtó rossz volt ez az év. Sulival is nagyon megszenvedtem, sokat csesztettek bennünket, meló az mondjuk a megszokott, de bármit terveztünk rosszul sült el. Nagytatám is meghalt nemrég... Reméljük 2011 sok jót és boldogságot hoz. Azt már sejtem, hogy karácsonykor vagy utána picivel meg akarja kérni a kezem. Hiába kis sunyi, ismerem már :)
2010. nov. 23. 13:53
 68/85 A kérdező kommentje:

:-) ez jó, mármint, hogy megkéri a kezed. Mióta összeházasodtunk, minden nap szinte eszembe jut. Nagyon szép emlék. Az iwiwen még most is azok a fotók vannak fenn.

remélem tényleg összejön a jövőév mindenkinek. Ez az idei :-(((

2010. nov. 23. 13:59
 69/85 Gabócza válasza:

Mi sem vagyunk még házasok.. De szerintem az én kezemet nem kérik meg :(

Pedig már célozgattam rá, hogy nem lenne ellenemre :)

De ha netalántán valami csoda folytán mégis, sztem akkor sem lenne mostanában lagzi.. De én már a gyűrűtől odáig lennék :)

Azért majd írd meg, hogy mennyire sikerült romantikusra :)

Zsanett, te is elmeséled? :)

Jah, és hajrá 2011!!!!!!!!!

2010. nov. 23. 14:09
 70/85 anonim ***** válasza:

Arról már beszéltünk, hogy csak nagyon kis esküvő lenne, semmi ihaj-csuhaj, dáridó. Egyrészt a párom nem rajong nagyon érte, másrészt nekem már volt részem benne. Nagyon rosszul végződött a házasságom... de vele tényleg igazán boldog vagyok... Sunyiskodott, hogy Ő már megvette az ajándékom, csak nem tudja mikor adja oda. Karácsonykor vagy születésnapomkor. Nem volt nehéz kitalálnom mit vett. Azt se tudja néha mit vegyen fel otthon, nem hogy már megvette az ajándékom karácsonyra... :) Szóval nem volt nehéz kitalálni, de azért akkor is várom, csak nehogy aztán pofára essek :D

Nem várok nagy durranásra tőle, nem a szavak emberek. Inkább 10 percig ölel és puszilgat, minthogy kimondja az érzéseit.

Aznap mikor kiderült, hogy lombik csak az esélyünk kemény 3 mondatban elmondta véleményét, érzését. Utána való napokba úgy kellett dögönyözben, hogy mondjon már valamit, mit gondol, mit érez, mit akar... féltem,hogy belül marcangolja magát. Igazam volt, olyanok jártak az eszében,hogy az valami brutális...

2010. nov. 23. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!