Sperma analízisben, ki jártas?
Megvannak a párom eredményei.
Ha jól értelmezem:
-Spermium koncentráció (M/ml):8
-Spermiumszám/ejakulátum:40
progresszív mozgó 30%
nem progresszív mozgó 5%
teljes motilitás 35%
nem mozgó 65%
és a végén oda van írva, hogy Morfológia krüger szerint Strick kr (%) 3.
Diagnózis OAT.
TEhát 1 ml-ben csak 8Millió, és ebből 65% nem jó?
Csak azt nem értem a teljes ejakulátumban 40 Milliót ír, a normál érték 39 Millió. A koncentrációnál, meg csak 8m. de ott meg 15m a normál érték.
Most jó eredmények ezek? Az össz kiskatonáiból csak 14Millió a jó?
Sziasztok,
mi is hasonló cipőben járunk (6m/ml 10% mozog, inszemet javasoltak), julius óta tudjuk :( nálunk egy gyogyszer mellékhatása miatt alakult igy :(
Most mi is vitaminozunk, ugyanazokat szedjük, mint a "sietős" válaszoló :)
de plusszba még a követekzőket: omega3, aloe vera gél, lenkei alap vitamincsomag, tökmagkapszila, vas, FER14, closty(ezt az amdrológus irta fel).
Persze valamelyikeket csak 2-3 napona.
De én is julius óta mindent elolvastam a témában.
mi január első hetében megyünk vissza ellenőrzésre én nagyon bizom a jó eredményben.
És amint megtudjuk, hogy javultak az eredmények, bevetjük az utolsó csodafegyverünket :)
Preseed a neve, a héten rendeltem netről (6db ampilla/doboz). 1 amplulláta hüvelybe kell fecskendezni akció előtt, megteremti a tökéletes környezetet a spermáknak, tovább maradnak életbe és segiti őket eljutni a célig! Én most elhatároztam, hogy márciusig teherbe esek :) (nemrég láttam a titok cimű DVD-t)
Kedve Utolsó!
Belinkelnéd nekem azt az oldalt, ahol utána tudok olvasni a Preseed ampullának?
Köszönöm.
És én is így állok hozzá! TITOK!!!!!
Köszönöm. Ismerem a terméket.
Erről van szó. Igazából szerintem azoknak segít akiknél összeférhetetlenség áll fenn. Áttanulmányozva az én leleteim, nálam is van baj. Progreszteron értékem a 0 val egyenlő. :-(((((
tegnap elmentünk vitamin beszerző körútra. Nagyon köszönöm a segítségét a "sietős" válaszolónak, persze mindenkié hasznos, de abból sokat szemezgettem.
Vettünk maca vibét, C vitamint, Omega3-at már szedjük egy ideje, de azt is vetünk, és találtam egy komplex vitamint amibe, szinte minden benne van, b vitaminok, Q10, 20mg-ban szelén stb.... ennek nagyon örültem, még e vitamint , és folsavat vettünk pluszban. Hát cirka 16 ezer lett a vége de ugyibár sz@rik rá az ember, csak segítene valamit.
Kiemelem a kérdést, hátha segít másnak is aki hasonló cipőben jár.
Én is pont erről az oldalról rendeltem, itt a legolcsobb.
Igen, elsősorban azoknál segit, akiknél összeférhetetlenség van, de én ugy vagyok vele, hogy ha egy kicsit sikerül felturbóznunk a katonákat, akkor én is megadok mindent, hogy a legideálisabb legyen nekik :) már ha 1db-nak sikerül megadni, az is bőven elég lesz ;)
A "sietős" vagyok :) Micsoda becenevem lett :D
Neten rábukkantam olyan férfiaknak való bogyóra, hogy Fertilovit-M. Gyógyszertárban utána nézettem, 2 hét múlva jelentkeztek is, hogy ilyen néven már nem találtak gyógyszert, de a Speman nevű készitményben is ugyan azok megtalálhatók. Ma meló után bemegyek és megnézem ezt a Speman-t magamnak...vagyis a páromnak. Az ára kb.6,5-7 euró. Majd megírom, hogy mi található benne. Ha azok, amiket eddig szed a párom, akkor naná, hogy veszek. Eddig a vitaminokra már legalább 30 eurt költöttem.
Majd jelentkezem.
Szia kedves "sietős" :)
gyorsan utána is néztem a neten ennek a bogyonak, sajnos magyarországon nem lehet kapni, és össz vissz egy vaterás hirdetést találtam csak róla, semmi egyebet (se cikk se vélemény semmi :( )
azt irják csak gyógynövények vannak benne, nekem sajnos egyik sem ismerős...
azért majd irj, hogy te sikerrel jártál-e?
Gabóca ti mióta próbálkoztok? Hol tartotok?
Kedves Sietős, nagyon drágák a vitaminok sajna... Mi is ott hagytunk 16 ezret múltkor a patikában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!