Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sperma analízisben, ki jártas?

Sperma analízisben, ki jártas?

Figyelt kérdés

Megvannak a párom eredményei.

Ha jól értelmezem:

-Spermium koncentráció (M/ml):8

-Spermiumszám/ejakulátum:40

progresszív mozgó 30%

nem progresszív mozgó 5%

teljes motilitás 35%

nem mozgó 65%

és a végén oda van írva, hogy Morfológia krüger szerint Strick kr (%) 3.

Diagnózis OAT.

TEhát 1 ml-ben csak 8Millió, és ebből 65% nem jó?

Csak azt nem értem a teljes ejakulátumban 40 Milliót ír, a normál érték 39 Millió. A koncentrációnál, meg csak 8m. de ott meg 15m a normál érték.

Most jó eredmények ezek? Az össz kiskatonáiból csak 14Millió a jó?

2010. nov. 16. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 A kérdező kommentje:

:-))))) hát lányok kívánom nektek, hogy összejöjjön a lánykérés. Én leírom az egészet de bepisiltek a nevetéstől!!!! Akkor mondjuk nem nevetem, csak szomorú voltam mert nem erről álmodik egy lány. Este 11 körül hazajött a párom, járt focizni. Én már aludtam, felébredtem ahogy bebújt az ágyba, mondta akar valamit kérdezni. Mondtam várjon kicsit ki kell mennem pipilni... :-DD Mondta, ne menjek fontos. Nem is értettem, tiszta kóma voltam. Erre azt kérdezte, hogy lesz neki júliusban a szülinapja tartunk akkor egy eljegyzési bulit ?

Nem is értettem.. megkérdeztem, hogy akkor most te megkérted a kezem???? Erre mondta igen. Nem válaszoltam ki mentem a mosdóba..... Még 2 napig húztam mire igent mondtam. Tehát semmi vacsi, és gyertyafény... Azóta azzal húzom, hogy biztos fejbe rúgták a labdával focin. Én álmodoztam sokat, majd milyen romantikus lesz stb... Hát végül is nem ez a lényeg. Mostmár röhögünk rajta...

2010. nov. 23. 14:40
 72/85 A kérdező kommentje:

huh kedves sietős, írj légyszi egy becenevet ahogy szólíthatlak. Már én is kérdezgettem, mik az érzései a lombikról. Mondjuk mi jó sokat beszélgetünk, együtt álmodozunk, de ezt baromi rossz és nehéz emészteni.

Én megmondom az őszintét még attól is félek, hogy ikrek lesznek... Tudom, hogy butaság, és nagy is az esélye, de 2 babát , hogy fogok 100%-osan elláttni, megosztani a figyelmem stb.. Nektek nem szokott ilyesmi esztekbe jutni?

2010. nov. 23. 14:45
 73/85 anonim ***** válasza:

Legyen a becenevem Vilma, habár már úgy megszoktam a sietős-t :D

Ikrek,hmm, bizony hogy eszünkbe jutott...Ugye max 3-at ültetnek be...mi van ha mind3 megmarad...és ha csak 2-t és nem sikerül... Párom azt mondta, hogy (szó szerint idézem): B**sza meg a k**va any*ját, ha már ott vagyunk tegyék be mind3 hármat, nehogymár még egyszer menni kelljen, meglesz a 3 gyerek egyszerre... Ő optimista. Riadtan mondom neki, hogy bakker ott fogok repedni a 3 gyerektől, ahol más nem, meg mi lesz a sulival. Nem győzném már a meló+suli+3!! gyerek. Meg ha már teherbe nem esek normálisan, legalább had maradjon meg a szoptatás...ha jól tudom, 2-t még lehet szoptatni... Mi kül. max 3 gyereket tervez(t)ünk, de remélem nem egyszerre. 2 még OK, de 3 ???

2010. nov. 23. 15:03
 74/85 Gabócza válasza:

Zsenett, tényleg nem a legromantikusabb lánykérés, de végülis nem az a lényeg. :) a legtöbb pasi nem a szavak embere, ha romantikáról van szó. Ez igy volt jó :)

Sietős, a lényeg, hogy most már megtaláltad az igazit, és mellette boldog vagy..és jó, hogy megpróbálod rávenni, hogy beszéljen az érzéseiről, ez a legfontosabb, mert ha nem tudja kibeszélni, a végén nagyon rossz is történhet (tapasztalat:( )

Ikrek: a hugomék sokáig közdöttek babáért, kiderült, hogy a hugommal van a baj ( a párjának 120ml/ml és 75% gyorsan mozgó volt az eredménye, az orvosok szerint attól teherbe kellett volna esnie, h ránéz:) )

Szóval 3 év küzdelem után megtalálták azt a nődokit, végülis ő az egyetlen itt aki inszemet csinál.

A hugom beszedte a jó kis peteérlelő bogyókat, amitől inszem után lett még egy extra peteérése. Igy születhetett meg 3 éve a kis keresztfiam és keresztlányom :) Imádnivalóak egyszerűen. Igaz, nehezebb 2 gyerekkel egyszerre, de ha van egy segitőkész férjed és családod, akkor már nem is olyan nehéz ;)

Szóval én sem bánnám, ha nekem is ikreim lennének :)

2010. nov. 23. 15:04
 75/85 A kérdező kommentje:

Igen ezek az érvek igazok. De Vilma úgy tudom, hogy 35 év alatt max 2-őt ültetnek vissza. 35-40 közt 3, és 40-en felet 4. legalább is így olvastam a központban.

Valamiért tartok az ikrektől. Sokkal nehezebb kihordani, félni, hogy egyformán jól vannak-e stb... Igen csak az elején nehezebb azt mondják. Viszont a férjem mondta, hogy ezt fogjuk úgy fel, hogy időt spórolunk. és végül is igaza van.. Mi amúgy is 2-őt szeretünk volna, vagy is inkább én. 2re felvettük a szocpolt is. Férjem 3-at szeretne.... de a sors fintora, hogy már egytől is boldogok lennénk.

2010. nov. 23. 15:12
 76/85 anonim ***** válasza:

Ja, a lánykérés nem rossz... de még örülhetsz, hogy nem adott valami szerenádot, mert még bepisiltél volna... kül.ilyenek a pasik. Szeretik a spontán dolgokat, de nem mindig jól jön ki. Igy legalább őszinte volt az egész. Az szerintem olyan mű, ha valaki nem romantikus lélek a hétköznapokban, de a lánykérést úgy csinálja, mint valami Rómeó, hogy lehessen utána ódákat mesélni a romantikusságáról. Egyáltalán nem hiteles és nem is örülnék neki. Nekem kis imádni való a párom, havonta haza állít egy szál virággal, és aranyos pofival átadja: tesszék, virágot a virágnak... Valamelyik reggel munkába indulás előtt kaptam tőle egy kis csokrot...(kertünkből szedett pár szálat,nem kertésszel csináltatta) Apróság, de nekem jól esik...

Később írtam neki, hogy szép a virág, azt nézegetem meló közben, erre visszaírta, hogy ha már mást nem tud adni... (ugye babára gondolt) Azt hittem megszakad a szívem. Nagyon fájt az egész helyzet, a tudat, de már elmúlt 1 hónap és könnyebb. Ma este is megyek babázni az egyik haverhoz, már nem kerülget a sírás, örömmel dajkálom a picit és nincs már bennem keserűség. Csak pozitívan gondolkodunk!

2010. nov. 23. 15:15
 77/85 anonim ***** válasza:

Hát igen, mi is lassan úgy vagyunk, hogy mindegy már mennyi, csak legyen...

Aha, szóval lehet, hogy csak 2-t? Igazság szerint nem mélyedtünk annyira bele. Párom nem szeret túlságosan előre szaladni az időben. Igaza van. Minek már ezen rágódni. Majd ha 3-4-5 hónap múlva lombiknál tartunk, akkor ráérünk agyalni. Végül is van benne valami...de mi nők nem tudunk hallgatni és nem agyalni mindenen :)

A főnökömnek is ikrei vannak és mondta, hogy nem volt nehezebb a 2-vel, mint külön 1-el. Nem tudom...

Őszintén szólva, így is totál be vagyok tojva az egész előttünk álló dologtol, nem is akarok arra gondolni, mit csinálunk egyszerre 2-vel. Ha majd ott tartunk, biztos örülni fogunk, de most így előre...félelmetes...

2010. nov. 23. 15:26
 78/85 A kérdező kommentje:
Igen ezek rosszak. Én is szoktam tőle kani virágot. Főleg a negatív tesztek környékén horda sűrűn. Vigaszalt sokat.De én hiszek abban, hogy a gondok egy jó kapcsolatot csak megerősítenek!
2010. nov. 23. 15:27
 79/85 anonim ***** válasza:

Vilma vagyok.

Tegnap este beszelgettunk parommal egy bizonyos dologrol es szeretnem tudni a te eszreveteled is. Irhatok privit neked? Ez mar szemelyesebb kerdes, nem akarom itt kitargyalni...

2010. nov. 26. 09:24
 80/85 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem kérded? ZSanett vagyok. Ha igen nálam be van állítva a privát levelezési lehetőség.
2010. nov. 27. 05:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!