Sperma analízisben, ki jártas?
Megvannak a párom eredményei.
Ha jól értelmezem:
-Spermium koncentráció (M/ml):8
-Spermiumszám/ejakulátum:40
progresszív mozgó 30%
nem progresszív mozgó 5%
teljes motilitás 35%
nem mozgó 65%
és a végén oda van írva, hogy Morfológia krüger szerint Strick kr (%) 3.
Diagnózis OAT.
TEhát 1 ml-ben csak 8Millió, és ebből 65% nem jó?
Csak azt nem értem a teljes ejakulátumban 40 Milliót ír, a normál érték 39 Millió. A koncentrációnál, meg csak 8m. de ott meg 15m a normál érték.
Most jó eredmények ezek? Az össz kiskatonáiból csak 14Millió a jó?
Nagyon sajnálom! 8 millióból 35% mozog. Nekünk is ez lett az eredmény és lombikot javasolnak.
Ezt találtam:
spermakép értékelése:
Oligozoospermia: alacsony spermiumszám, 20 millió/ml-nél kevesebb
Asthenozoospermia: 50%-nál kevesebb mozgó spermium
Teratozoospermia: 70%-nál több kóros szerkezetû spermium
OAT szindróma: mindhárom paraméter eltér a normálistól
sajnos elég gytrák az értékek, még lehet inszem sem lesz ebből...
Lombik értéket én ugyan nem tudok de szerintem Nektek érdemes lesz azt csinláni.
Igazság szerint az szokták mondani, hogy természetes terhesség létrejöttéhez a 20 mill/ml a minimum.Tehát a 8mill/ml-t fel kéne tornászni legalább 20-ra. Ne keseredj el mert ez lehetséges! Nekünk sokat segített a Fer14, Maca Vibe és az E vitamin. 1!!millióról lett 35millió a férjem eredménye.
A többi érték szerintem elég jó.
Én a fenti kapszulák szedését javaslom, ezek gyógynövénykivonatok, szerintem említsétek meg az orvosnak. És ne feledd el, hogy egy babához csak 1 spermium kell! :-)))
Nehéz lesz...sajnálom tényleg. Párom bízik a bogyókban, én pedig titkolom előle, hogy félek, nem segít. Olvasd el esetleg a kérdéseimet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Elso es utolso valaszolo vagyok. Meg csak annyit, hogy ne keseredjetek el rogton. 40 millio az jo eredmeny, csak lustak mozogni es sajnos sok a halott. DE!!! sokkal konnyebb a motilitason valtoztatni, mint megnovelni a szamot. Nektek szerintem sokat segitenenek a vitaminok.
(Ugy siettem haza a melobol, hogy ezt leirjam, mielott megjobban kibuktok). Egy honapom azzal ment el, hogy rengeteg olvastam es keresgeltem a neten, hogy legyen valami statisztikam az eselyekrol es a gyogyszerek hatekonysagarol... Mar szinte mindent tudok. Elokeresem Nektek, hogy milyen vitamin mire jo, es megirom.
Fel a fejjel, csak pozitivan! Mondom, a parom eredmenye sokkal rosszabb megse adjuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!