Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja januárban? 😍💞

Ki nem várja januárban? 😍💞

Figyelt kérdés
Babára várva

jan. 1. 21:20
 61/117 anonim ***** válasza:
#53 írj majd ha teszteltél:) szurkolok
jan. 10. 09:07
 62/117 anonim ***** válasza:

Köszi, én is szurkolok Neked, de nem kell tesztelnem, mivel megjött. :(

#53 voltam

jan. 10. 14:56
 63/117 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartás ! ☆
jan. 10. 14:57
 64/117 anonim ***** válasza:
Köszönöm, viszont kívánom!
jan. 10. 16:55
 65/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Sziasztok! Kivel mi újság?

Én ma vagyok a 6.dpo-n, holnap 7. Ma elkezdett enyhén görcsölgetni a hasam a méhemnél, meg szurkál néha. Tudom, ez még nem terhességi tünet, csak furcsa. Nekem 11 napos a luteálisom, 12.napon jön meg mindig. Szívem szerint vasárnap (10.dpo) tesztelnék egy 10-es teszttel, de félek a csalódástól. De furcsa, hogy ennyivel a nemvárt előtt szurkál meg görcsölget a hasam. Van még 5 (pontosabban 6 ha mától számolom) a nemvártig.

jan. 10. 23:19
 66/117 anonim ***** válasza:
Mizu veled kérdező?
jan. 11. 16:03
 67/117 anonim ***** válasza:
Èn vasárnapra nem várom. Tegnap délben csinàltam egy tesztet mert nem bírtam. 25ös negatív.. abba remènykedek koràn volt, nem is elég érzèkeny teszttel és nem is reggeliből.. már bànom.. egy tesztem maradt azzal már kivárom a vasárnapot.
jan. 12. 15:49
 68/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

#67: igen, érzékenyebb teszttel kellett volna :/ majd írd meg mi lett, ha újra tesztelsz! :)

Én keddre nem várom, vasárnap lehet csinálok egy 10-es tesztet (az lesz a 10.dpo)

#44-46-48-65 voltam

jan. 12. 16:08
 69/117 anonim ***** válasza:
Én 17re nem várom! 6.a óta vannak tüneteim de nem tudom hogy nem e pms. Azóta gorcsolok,emelygek. A b vitamin se csillapítja. Akkor amikor éhes leszek emelyegni kezdek, eszek és jobb egy ideig. A méhem olyan mintha "égne",néha néha elojonnek ezek a dolgok aztán semmi bajom újra. 9 hónapja próbálkozunk. Remélem nem pms:/
jan. 12. 18:09
 70/117 anonim ***** válasza:

Írok majd.

Én is azért teszteltem mert “tüneteket” produkáltam…pedig van már amúgy egy gyerekem ès mikor vele voltam terhes semmi tünetem nem volt csak annyi hogy sűrűbben kellett mosdóba mennem..

67es

jan. 12. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!