Köszi, én is szurkolok Neked, de nem kell tesztelnem, mivel megjött. :(
#53 voltam
Sziasztok! Kivel mi újság?
Én ma vagyok a 6.dpo-n, holnap 7. Ma elkezdett enyhén görcsölgetni a hasam a méhemnél, meg szurkál néha. Tudom, ez még nem terhességi tünet, csak furcsa. Nekem 11 napos a luteálisom, 12.napon jön meg mindig. Szívem szerint vasárnap (10.dpo) tesztelnék egy 10-es teszttel, de félek a csalódástól. De furcsa, hogy ennyivel a nemvárt előtt szurkál meg görcsölget a hasam. Van még 5 (pontosabban 6 ha mától számolom) a nemvártig.
#67: igen, érzékenyebb teszttel kellett volna :/ majd írd meg mi lett, ha újra tesztelsz! :)
Én keddre nem várom, vasárnap lehet csinálok egy 10-es tesztet (az lesz a 10.dpo)
#44-46-48-65 voltam
Írok majd.
Én is azért teszteltem mert “tüneteket” produkáltam…pedig van már amúgy egy gyerekem ès mikor vele voltam terhes semmi tünetem nem volt csak annyi hogy sűrűbben kellett mosdóba mennem..
67es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!