Most mi történik ?

Hat lehetseges,hogy a tuszod nem tudott megrepedni. Esetleg pcos nincs? Akkor gyakdan magas az LH.
Ez a teszt egyebkent jo tud lenni,de inkabb nehezen ertelmezheto,nagyon erzekeny,hiaba 30as. Nekem a 20as David neha halvanyabb volt,mikor ez konkretan baromi eros. Bar a lenyeg,hogy legyen egy felszallo es leeso gorbeje az LH-nak.
Termekeny nyakod van?

Jósteszt csak mese.
Jósnak nem használtam, de mivel egy darab maradt a pozi terhességi tesztnél kipróbáltam, mert nyilván én is kíváncsi voltam. 11.dpo erős pozitív lett az lh teszt.
Második babánál is meglestem ott meg hómező volt. Tehát még egy embernél sem működik azonosan :)
Kérdező kitartás. Babatervezéskor sok minden történik a pszichénk miatt. Sokaknak változik azonnal a ciklus ide oda. Jobban figyel az ember mindenre. Ezt a ciklust hagyjad békén. Ha nem jön meg tesztelj. Simán lehet csúszott az ovud.
A kövi ciklusra vegyél lh tesztet davidot javaslom, olcsó és megbízható. 20-asat próbált esetleg párjuzamosan a 25-össel, hogy tudd melyik felel megneked. Az a jó lh teszt aminél nagyon max 2 nap van amikor pozinak látod. Az szépen fogja mutatni :)
Pozi lh teszt után tudni fogod mikor esedékes a mensi, gyakorlatilag napra pontosan. És 10-es hcg tesztet 12.dpon lőjj el. Akkor már látszik a terhesség, de kell hozzá az lh teszt használata, hogy biztos legyen a dpo.
Azért bízz benne, hátha nem kell ilyenekkel szórakozni, és mégis sikeres lesz ez a ciklus. De most kicsit lazíst.

7 és 10 nappal együttlét után nincs semmi.
Majd ha megjön, vegyél david teszteket, aztán 12.napon kezd el tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!