Szedjem tovább a duphastont? Mi történik, ha abbahagyom, de terhesség van a dologban?
Figyelt kérdés
Duphaston tablettát szedek a ciklus 17.napjától a 28.napig. Mindig pontos a mensim. Előző hónapban nem volt gond, mert 28.napra megjött, egyértelmű volt, hogy abba hagyom a gyógyszert. Most viszont a 29. napon tartok és még csak a megszokott mellfájdalom, hasfájás sem jelentkezik. Az egyetlen tünet, hogy 3 napja barnázgatok, hol jobban, hol kevésbé. Tudom, ha terhesség lenne a dologban nem kéne abbahagyni a gyógyszert, de ilyenkor a teszt még biztosan nem mutat ki semmit. Ti mit tennétek a helyemben most? várjak még pár napot, hogy megjön-e és addig szedjem? Egy hete volt 2 napig tartó szurkálás a hasamban, de amúgy semmi más. Pár napja úgyérzem, hogy na mindjárt megjön. De max a barnázás, pici vérrel.ma 09:08
1/3 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet. 29. napon vagy a megszokott 28 helyett, tesztnek már mutatnia kell, ha terhesség.
2/3 anonim válasza:
Valószínű meg akar jönni, hiszen a progeszteronnak esnie kell a mensihez. Ezért barnázol, mert már nagyon megindula. Egy tesztet mindenképp kell csinálni, elvileg a dokinak tájékoztatni kellett róla, hogy meddig szedd, és cisnálj tesztet, ha pozitív akkor nem szabad abbahagyni, ha negatív, akkor leállsz vele és várod, hogy megjöjjön.
Csinálj egy tesztet az a biztos, aztán had jöjjön a mensi.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, hogy meg akar jönni, azért van a barnázás. Csak nem értem, hogy előző hónapban hogy jött meg úgy, hogy mindent ugyan így csináltam. Na, holnap reggel tesztelek egyet, a mai már nem lenne releváns. Köszönöm!
ma 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!