A duphaston tabletta szedése alatt mikor jött meg a menstuációtok? Lehet ez terhesség ha 10. napja szedem és még semmi?
Figyelt kérdés
2 hetet késett a menstruációm, elmentem nőgyógyászhoz és rájött, ho még csak akkor van peteérésem( nemtudta pont tart-e még vagy nemrég lett vége) hazaértem és szeretkeztünk a férjemmel (csak 1 alkalom volt). Ez 15.én volt.Úgy mondta a doki 10 napig jelentkeznie kell a nemvártnak. Ma van a 10 nap, tegnap olyan erzesem volt, hogy megjott de nem. Lehet ez terhesség? Nagyon örülnénk neki, de nem merem bele élni magam.2019. márc. 24. 08:02
1/10 anonim válasza:
Mire kell duphastont szedned? Nekem akkor irtak fel, amikor missed ab utan sokaig nem jott meg, 5 napig kellett szedjem, hogy meginditsa a mensit (ezalatt szinte kibirhatatlan pms tuneteim voltak). Ugy tudom, amig szeded, addig nem fog megjonni, csak miutan abbahagyod.
2/10 A kérdező kommentje:
Én is missed ab után vagyok. De aztán már egyszer megjött, pont egy hónapra vetélés után. És most újra március 7 kellett volna megjönnie, de nem jött. Azért adta az orvosom a tabit. Azt mondta 10 napon belül megjön. És semmi. Már nem szedem. Este vettem be az utolsót. De ez már a 11. nap
2019. márc. 25. 09:14
3/10 Fiatallányka válasza:
Az egyik barátnőm szinte ugyanígy járt.Missed ab után mindkét hónapban kapott duphastont,de a 2. hónapban azzal sem jött meg neki.Rábeszéltük, hogy csináljon egy tesztet, most 16 hetes.
Remélem Neked is összejött! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Én is remélem, de nem merem bele élni magam. Várok még pár napot, hétvégén tesztelek ha addig se jön meg.
2019. márc. 25. 11:14
5/10 Fiatallányka válasza:
Nagyon drukkolok, írj majd!
6/10 anonim válasza:
Elso vagyok ismet. Miutan beszedtem az osszeset, ra kb egy hetre jott meg. Persze ha sokaig nem jelentkezik,erdemes egy tesztet csinalnod :)
7/10 A kérdező kommentje:
Már 3-4 napja fáj az alhasam mintha meg akarna jönni, de nem jön. Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok :) mindenféle képpen megírom mi lett belölle
2019. márc. 25. 13:51
8/10 A kérdező kommentje:
Ma megjött a nemvárt, úgyhogy sajna nem vagyok babás :( Talán majd legkozelebb
2019. márc. 27. 21:14
9/10 Fiatallányka válasza:
Nagyon sajnálom.
Sok sikert a következő hónaphoz! ☺️
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) reméljük április lesz a mi hónapunk
2019. márc. 28. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!