Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esemény utáni tabletta után...

Esemény utáni tabletta után egy hat napra rá jelentkezett vérzés. Az még normális?

Figyelt kérdés
Escapelle nevű tablettát vettem be. Valahol azt írják kell vérezni utána, valahol nem. Doki azt mondta, hogy lehetséges, hogy 1-2 nap a tabi után vérzek. Nekem hat napra rá barnáztam 1-2 napot. Az úgy normális? Amúgy most vagyok a 11. napban és általában 32 naposak a ciklusaim. Az aktus menstruáció második napján volt és 36-40 órán belül bevettem a gyógyszert. Mennyi az esély a terhességre? Illetve, ha ma este tesztelnék, akkor kimutatja a terhességet? (A legérzékenyebbet vesszük)

2019. jan. 8. 14:33
 1/6 anonim válasza:
Èn december 8-án vettem be a ciklus 7 napján.Menzi utolsó napján törtènt a baleset.December 11èn vèreztem.Doki 12èn adott injekciót,hogy elálljon a vèrzès.Nekem azóta sem jött meg.Teszteltem,de negatív.Nekem mellèkhatáskènt másfèl hèt után állandó hányingerem lett.Talán pár napja múlt el.Ès azóta folyamatosan fáj a hasam.Most is mindenfèle szúrást èrzek,de nem is csak a petefèszkemben hanem már máshol is.Tesztet csak az aktus után 2hèttel èrdemes csinálni vagy mèg kèsőbb.A ciklus második napján azt mondják amúgy is kevès az esèly a teherbeesèsre.Majd írj,hogy vagy.Engem már szètvet az ideg ettől azbegèsztől.
2019. jan. 9. 20:43
 2/6 khniki ***** válasza:
Évekkel ezelőtt én is vettem be, az a hónap eléggé felborult. Elég durván belenyúl a hormonrendszerbe sajnos.
2019. jan. 10. 08:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ma csináltam tesztet, ami negatív lett. Viszont, megint elkezdtem barnázni. Én a gyógyszertől csak kidőltem, fél napot végig aludtam. Sajnos még van vagy három hét mire várom, hogy megjöjjön, remélem aztán nem lesz semmi baj. Ezt a köztes vérzést ráfogom a gyógyszerre, mert amúgy nekem még sose volt ilyen.
2019. jan. 10. 15:16
 4/6 anonim válasza:

Szia. Láttam az Escapelle kérdésed, és nagyon érdekelne hogy utána mik voltak. A 3 hét után amit írtál meg jött rendesen attól hogy időközben kicsit vérzett?

Bocsika csak nagyon érdekelne, már szét mennek az ideg szálaim ez miatt.

2020. jan. 18. 09:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Pontosan már nem tudom mennyi idő alatt, de visszaállt normálisan. Szerintem a második vagy harmadik menstruációm már rendben volt, ne aggódj, visszanézve, én is feleslegesen aggódtam csak:)
2020. jan. 18. 12:38
 6/6 anonim válasza:
Kicsit megnyugtattál most, köszönöm szépen.
2020. jan. 18. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!