Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ellaone esemenyutani tabletta...

Ellaone esemenyutani tabletta utan ez normalis?

Figyelt kérdés
Ellaone esemenyutani tabit vettem be kiszakadt a gumi (dec.13 ejjelnes reggel mar be is vettem) nem ereztem semmi mellekhatast. A menstruaciom nem jon meg csak valami barnas valadekom volt 2 napig. Mitol lehet ez? Ennyire felboritotta a hormonhaztartasom? Dokihoz megyek januar 3. -an.
2018. dec. 28. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"december 16.án teszteltem az negatív lett."

Az esemény utáni tablettának akkora a hormontartalma,mintha 5-10 "sima" fogamzásgátlót vennél be egyszerre,szóval,ez csak a kezdet..

2018. dec. 28. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akartam bemásolni:"Ennyire felboritotta a hormonhaztartasom? "
2018. dec. 28. 21:45
 3/3 anonim válasza:

Szia! Én pár éve vettem be egy Ella one-t. Engedtünk a nászéjszakának.😊 Ugye egy szem, 30mg.

Ez elég nagy dózis. Nos nálam elég sok tünetet idézett elő. Én alacsony, vékony alkatú vagyok. Mondhatom 42kg. Szóval kb 13:30-kor vettem be. 14:30-korul, fokozott nemi vágyat éreztem. Szó szerint összeszorított lábakkal ültem ,vártam a párom haza, hogy menjünk vásárolni. Hazaért, (nem volt semmi)😊mondtam neki hogy induljunk minél hamarabb mert .... Akkor már kapkodtam. Bementünk az egyik üzletbe, ott olyan forróság érzetem lett, azt hittem meg gyulladok.ömlözt rólam a víz.kb 5percre rá,remegett a kezem, kettoslátásom volt. ahogy beültem a kocsiba ,...még be kellett menni egy helyre, olyan erős éhségérzetem lett, muszáj voltam enni a kocsiban. Zabáltam mint aki soha nem evett kétpofára ettem, (pedig csipegetős fajta vagyok,)közben fröcsögött a nyálam. Igen. megindult a myálelválasztádom ,kegyetlenűl!!!!. A párom furin nézett rám ,csak annyit kérdezett" Te jó ég ezek mit adtak be neked???."😊😄😄Ezt követően két hétig napi 1-2szex. Egyszóval az én 42kg-os testalkatomnak annyi volt az Ella one,hogy egy lónak is elég lett volna. Akkor megfogadtam, soha többet nem veszek be ehez,hasonló tablettát legalábbis figyelek a dózisra.. Javaslom Hasonló helyzetben kérdezzétek meg a nődokitokat.

2019. jan. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!