Bevehetem még holnap az eseményutáni tablettát?
Figyelt kérdés
Ha baleset történt óvszerszakadás végett, akkor mit tehetnék, hogy ne legyen baba? Késő, ha csak holnap délután tudom bevenni a tablettát? Tegnap olyan éjfél és hajnali 1 között együtt voltam a barátommal, de kiszakadt az óvszer. Ő állítja, hogy nem ment el, de én ebben nem bízok, mert arra is gondoltam , hogy lehet, hogy csak fél. Az óvszerben nyoma tényleg nem volt, viszont nem azonnal vettük észre valószínűleg és lehet kifolyt vagy valami. Az eseményutáni tabletta meg vényköteles ugye, és a nőgyógyászom csak kedden és csütörtökön rendel, így holnapig várnom kell. Szerintetek késő lesz, ha holnap csak olyan este 7 fele tudok hozzájutni?2016. aug. 1. 11:52
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ma megjött
2016. aug. 1. 11:52
2/10 anonim válasza:
bármilyen sztk-ban felírják, nem kell megvárnod a dokid.
3/10 A kérdező kommentje:
És az sztk-n belül hol?
2016. aug. 1. 12:05
4/10 anonim válasza:
A nőgyógyászati szakrendelésen felírják.Egyébként 72 órán belül kell bevinni.
5/10 anonim válasza:
Hát ha ma megjött, én nem vennék be egy ekkora "hormonbombát" a helyedben!
7/10 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretik azzal ijesztgetni az embert, hogy valaki az első hónapban is menstruált. Egyébként meg valahogy gyengébb, mint szokott lenni, bár ez lehet a stressztől.
2016. aug. 1. 15:23
8/10 anonim válasza:
Ha ma megjött, akkor szerintem felesleges bevenned, mert azért mégiscsak egy hormonbomba, ha nem muszáj nem terhelném le vele a szervezetem.
Azt meg ne akard bebeszélni, hogy most esetleg azért gyengébb a menzeszed, mert éjjel teherbe estél. :) Ezt te se gondolod komolyan. :) Megtermékenyülés után 7-10 nap mire leér a méhbe a megtermékenyített petesejt, és elkezd beágyazódni.
Eleve el se ment, annak nyoma lett volna, ma meg is jött, kb. esélytelen a terhesség. Persze legyél felelősségteljes meg minden, de azért ésszel. Nem kell ennyire ráparázni.
9/10 anonim válasza:
Ettol az egyuttlettol fix, hogy nem estel teherbe. Foleg, hogy nyoma lett volna himivarsejtnek. Azt azert csak eszlelted volna, ha a baratod elmegy. Nem azert van esetlegesen kevesebb verzesed mert terhes vagy mivel, mint mar irtak tobb nap Kell mire a petesejt a mehbe er es beagyazodik. A terhesseg nem akkor es nem attol Jon letre, amikor egy ferfi elelvez egy noben, foleg nem masnapra leszel terhes. Ennel azert tobb kell bar szo se rola, ez az alapja ;)
10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Akkor lenyugszom most, és 10 nap múlva azért egy terhességi tesztet veszek.
2016. aug. 1. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!