91/117 NemFogodKitalálni válasza:
(Utolsó voltam) 88. válaszoló voltam.
92/117 anonim válasza:
A 11 dpo még korai tesztelni. Van akinek ki mutatja persze, de beàgyazódási hossztól függ.. ha neked hosszabb volt akkor még lehet pozitív belőle..
93/117 NemFogodKitalálni válasza:
Egy kis helyzetjelentés: a délutáni együttlét után volt egy picike halvány barnás-rózsaszínes folyásom, de azóta elmúlt. Se a wc papíron sem a tisztaságin nincsen semmi. A görcs is elmúlt, helyette van ilyen feszítő érzés a méhemnél, mintha fel lenne “puffadva”. Holnap van a nemvárt napja, remélem nem jön meg az éjjel vagy reggelre 🙏🏻
#90 voltam.
94/117 NemFogodKitalálni válasza:
Tudom hogy időn túli teszt nem számít, de előkerestem a reggeli tesztemet és rápillantottam. Most tényleg látni halványan egy második csíkocskát. Kiderül, hogy megjön-e holnap, vagy sem. Holnap lesz a 12.dpo, holnap (nem)kéne megjönnie. Drukkoljatok :)
Előző (#93 voltam)
95/117 anonim válasza:
Hogy vagytok? Nekem ma van a nemvárt, megvagyok de rettegek hogy megjön. Huvelyfolyasom van emelygek és a mellem duzzadt. Lehet psm is, szóval nem örülök. 2 nap múlva tesztelek akkor már tuti a dolog sztem. Valakinek tünet hasonló? Lett valakinek teszt pozitiv?:)
96/117 anonim válasza:
Nekem harmadik napja kèsik de a teszt tegnap negatív lett szóval más gond van. 67es.
97/117 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem tegnap megjött, pont a nemvárt napján :( majd jövőhónapban talán sikerül :)
#94-es…
99/117 anonim válasza:
Sajnalom csajok, tudom milyen csalódás:( 2 nap múlva tesztelek ha nem jön meg. Kitartás, viszont én is rettegek, hogy megjön. Jóéjt!
100/117 anonim válasza:
99es vagyok és nekem is megjött most reggel. Kezdetnek elorol..most jöhetnek újra az ovutesztek, de most a homerozest is kiprobalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!