Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik végeztek termékenység...

Akik végeztek termékenység tudatosság / termékenységtudat tanfolyamot, megérte?

Figyelt kérdés
Hasznos volt? Több helyen néztem, 70-90ezer Ft körüli árban, megéri?

febr. 16. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én csináltam 50 körül volt (Jankánál), azért kezdtem el, mert nem akart összejönni a baba. Azóta a másodikon is túl vagyunk. :) Lényeg a lényeg én akkor úgy fizettem ki, mintha a fogamat húznák... De életem egyik leghasznosabb tudását kaptam terhességtől függetlenül is.

Elég jól megemelkedett az ára, őszintén most is ki lennék amikor fizetni kell... :D De a tudásanyag gondolom azóta csak jobb lett. :)

tegnapelőtt 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem tudnak olyat mondani, ami ne lenne ingyen elérhető az interneten. Maximum angolul kell hozzá tudni.

Pl. letöltöd a Fertility Friendet, ott az appban vannak ingyenes oktató videók, leckék, hogy hogy kell csinálni, kérdések és válaszok.

Sőt felhasználók megosztják a saját chartjaikat, rá tudsz keresni olyanokra, hogy hogy néz ki egy sikeres ciklus görbe pajzsmirigy problémával, hosszú ciklusokkal, clostival stb...

tegnapelőtt 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem akarsz gyereket, de védekezni sem, akkor megérheti, legalábbis a rendszeres abortusznál jobb.

De ha egészségesek vagytok, akkor ez miért lenne jobb döntés, mint azt a tanácsot megfogadni, hogy "szexeljetek kétnaponta"? Úgy kb. lehetetlen elszalasztani (és ingyen van)...

tegnapelőtt 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

3# Alapvetően igazad van, de ha kőveti az ember lánya a ciklusait ilyen formán, abból pl. azt is megtudhatja, hogy hiába tűnik úgy, nem feltétlenül van minden rendben.

Illetve lehet hogy akár a gyermekvállalás miatt kezdi el valaki a tanfolyamot, de utána védekezésre használja majd. A tudás nem évül el. :)

tegnapelőtt 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!