71/117 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem 3. napja görcsölget a hasam, mára pedig a mellbimbóim elég érzékenyek lettek, pedig soha nem szokott mensi előtt. Utoljára akkor fájtak, mikor terhes voltam a kisfiammal. 4 napom van még a nemvártig..
68-as
72/117 anonim válasza:
Nagyon izgi, kíváncsi leszek mi lesz és szurkolok mindenkinek! #K
73/117 anonim válasza:
Ma is előttem egy tesztet, de most reggel (bár nem szàmít, mert előtte kevesebb mint 3 óràval voltam kinn mosdóban) ès megint negatív. Szerintem így nem várt előtt egy nappal már mutatnia kène szóval èn el is engedtem ezt a hónapot is.
67es
74/117 anonim válasza:
Úgy tűnik, ez a január nem a legeredményesebb hónap..🙄 Nem sok pozitív teszt volt eddig. #20 voltam
75/117 NemFogodKitalálni válasza:
Hát nem tudom… ma van a 10.dpo, második napja fájnak a cicijeim, a hasam 5. napja görcsölget/szurkál, de ilyen a teszt… nem tudom, talán mintha valami derengene ott, de ezt én negatívnak mondom :(
#71-es voltam.
76/117 NemFogodKitalálni válasza:
77/117 anonim válasza:
A száradás előttibe mintha derengene valami. 10.dpo még nagyon korai.. ne add fel..
78/117 NemFogodKitalálni válasza:
Ugye? Mintha talán lenne ott valami nagyon nagyon halványan, ha nagyon koncentrálok. 2 napom van nemvártig, remélem nem jön meg..
79/117 anonim válasza:
67es vagyok. Nekem ma van a nem várt. Még semmi..de tegnapról ugye van egy negatív tesztem..
80/117 anonim válasza:
#K vagyok. A 10dpo nagyon hamari:) 67es, addig jó míg nincs menszi! Kitartás! :) én 18án tesztelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!