Sajnálom, hogy nektek sem sikerült.😞
Ha így haladunk, idén se lesz baby boom. 😆🙄
Szia/sziasztok.
Ebben a hónapban állítólag az lh teszt alapján most 4én volt pozitív a teszt és csak akkor tudtunk együtt lenni. Nem tudom így mennyi esélye lehet, szóval el vagyok keseredve. Veletek mizu? Azt viszont nem tudom hogy nekem az lh teszt értékek nem magasak, a legmagasabb érték 0,55 utána meg esik lefelé, viszont a gorcsoles meg stb meg volt. Volt ilyen valakinek?
Erre sajnos én nem tudom a választ. Nekem kb 10 napja lehetett az ovum. Egyedüli változás az, hogy most nem fáj a mellem, pedig 6-8 nappal mensi előtt mindig elkezd fájni. De már minden változást éreztem a közel egy éve tartó próbálkozás alatt, bár talán ez a legszembetűnőbb.
#97 voltam.
Ma vagyok ismét a 9.dpo-n. Tegnap (8.dpo) délután elkezdett szurkálni a méhem elég erősen, majd este abbamaradt, mára pedig olyan mindjárt megjön érzésem van, meg görcsölget a hasam. Nem fűzök hozzá sok reményt ismét, ennyi sikertelen hónap után, de hátha…
Szombat a nemvárt napja, ha nem jönne esetleg meg, vasárnap tesztelek.
Igen, mi is épp költöztünk most az elmúlt 1,5 hétben, így nem igen foglalkoztam/tunk vele. Most reggel óta görcsöl a hasam, de semmi más pms tünet nincs. Mindig szokott, most a görcsölésen kívül semmi. Tesztelnék, de nem merek, nem akarok megint negatívat tesztelni. 3 nappal ezelőtt volt a hasszúrkálás, majd tegnap előtt, tegnap meg ma mindjárt megjön érzés+görcsölgetés. Még mindig nem fűzök hozzá sok reményt, de hátha. Ma van a 11.dpo, holnap (nem) kéne megjönnie. Bár ha esetleg most sikerült, és 3 nappal ezelőtt az tényleg a beágyazódás volt, akkor szerintem ma délután már mutatná a teszt. Nem tudom, nem merek tesztelni…
97# (+ 107#) vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!