Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja januárban? 😍💞

Ki nem várja januárban? 😍💞

Figyelt kérdés
Babára várva

jan. 1. 21:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nektek sem sikerült.😞

Ha így haladunk, idén se lesz baby boom. 😆🙄

jan. 18. 20:34
 102/117 anonim ***** válasza:
99es vagyok. Ha így se sikerül február hónapban akkor megyünk orvoshoz. Próbáltam húzni az inszemet de már mindent megprobaltunk amit mi tudtunk.
jan. 19. 10:03
 103/117 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mi újság veletek?

febr. 6. 17:44
 104/117 anonim ***** válasza:

Szia/sziasztok.

Ebben a hónapban állítólag az lh teszt alapján most 4én volt pozitív a teszt és csak akkor tudtunk együtt lenni. Nem tudom így mennyi esélye lehet, szóval el vagyok keseredve. Veletek mizu? Azt viszont nem tudom hogy nekem az lh teszt értékek nem magasak, a legmagasabb érték 0,55 utána meg esik lefelé, viszont a gorcsoles meg stb meg volt. Volt ilyen valakinek?

febr. 7. 07:59
 105/117 anonim ***** válasza:

Erre sajnos én nem tudom a választ. Nekem kb 10 napja lehetett az ovum. Egyedüli változás az, hogy most nem fáj a mellem, pedig 6-8 nappal mensi előtt mindig elkezd fájni. De már minden változást éreztem a közel egy éve tartó próbálkozás alatt, bár talán ez a legszembetűnőbb.

febr. 7. 09:09
 106/117 anonim ***** válasza:
#104! Nem akarok belepofázni, de kizárt, hogy a legmagasabb LH értéked 0,55, mert akkor sose lenne + ovuteszted. A legérzékenyebb is 10-es, alatta nem jelez. Ezt honnan vetted? Egyébként értelemszerűen annyival teherbeesni se lehet. Annyi a ciklus elején ok., bőven ovu előtt.
febr. 7. 10:10
 107/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

#97 voltam.

Ma vagyok ismét a 9.dpo-n. Tegnap (8.dpo) délután elkezdett szurkálni a méhem elég erősen, majd este abbamaradt, mára pedig olyan mindjárt megjön érzésem van, meg görcsölget a hasam. Nem fűzök hozzá sok reményt ismét, ennyi sikertelen hónap után, de hátha…

Szombat a nemvárt napja, ha nem jönne esetleg meg, vasárnap tesztelek.

febr. 7. 10:18
 108/117 anonim ***** válasza:
Drukkolok 97-es. Anno a kisfiammal èn is megéreztem a beàgyazódást enyhe szúrkálás formájában. Én sajnos nem tudom hanyadik dponál járok mert covidosak voltunk decemberben és a január teljesen megazavarodott. Késett is barnáztam is. Tünetek alapjàn talàn a 7.dpo, de nem LH tesztelek szóval ez csak tipp. Én most ebben a hónapban úgy döntöttem nem stresszelek rá. Sokat tudtunk együtt lenni a tippelt ovu környékén, majd meglátjuk. Szerencsére költözni készülünk így van ami lefoglal.
febr. 9. 10:04
 109/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Igen, mi is épp költöztünk most az elmúlt 1,5 hétben, így nem igen foglalkoztam/tunk vele. Most reggel óta görcsöl a hasam, de semmi más pms tünet nincs. Mindig szokott, most a görcsölésen kívül semmi. Tesztelnék, de nem merek, nem akarok megint negatívat tesztelni. 3 nappal ezelőtt volt a hasszúrkálás, majd tegnap előtt, tegnap meg ma mindjárt megjön érzés+görcsölgetés. Még mindig nem fűzök hozzá sok reményt, de hátha. Ma van a 11.dpo, holnap (nem) kéne megjönnie. Bár ha esetleg most sikerült, és 3 nappal ezelőtt az tényleg a beágyazódás volt, akkor szerintem ma délután már mutatná a teszt. Nem tudom, nem merek tesztelni…

97# (+ 107#) vagyok.

febr. 9. 10:14
 110/117 anonim ***** válasza:
97 akkor valamit elszámolsz. A dpo az ovulációk utáni nap szàm. Ami 14 nappal van a menstruáció előtt. Ha 11 dpo akkor 3 nap múlva van a nemvárt neked. Vagy ha az fix hogy holnap lenne akkor már a 13. Dponál jársz. :)
febr. 9. 17:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!