Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódás miatt...

Lehet beágyazódás miatt pecsétlés? Többi lent..

Figyelt kérdés

Nov. 7 volt a menstruációm ( ez mindig fix 5 nap). Átlag 27 napos ciklusokkal. Ovulációt tesztel, hőgörbe vezetéssel követem, az Lh csúcsom 12.cn volt (Nov.18) (aznap rózsaszín tojásfehérje nyák törléskor) másnap már neg. Lh teszt. Ovus fájdalom nincs max gyenge görcsök. Nov.24 a fertilily szerinti ovuláció után 6 nappal szintén volt egy rövid alkalom t. állagú nyák némi rózsaszín árnyalattal amikor is aznap leesett a hőm majd másnap emelkedett 0.3°C.

8-9dpo negatív HCG teszt. Illetve azóta (6.dpo) mostanáig mellfájdalom társul hozzá, ami szintén nem igazán fordul elő. Lehetett az a 24.-i pecsétlés a 6.dpo-n beágyazódás miatt? , ha igen akkor korán teszteltem?. Köszönöm ha segítesz. Görbét csatolom.

[link]

nov. 28. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Az a szerencse, nem görcsölsz rá a témára....
nov. 28. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki ebből megmondja neked, az esküszöm, látnok, bár szerintem ebben egy átlagembernek túl sok az olyan info, amivel nem tud mit kezdeni🤷🏼‍♀️
nov. 28. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj az elmaradt menstruáciòd után, mivel az a biztos.
nov. 28. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a beágyazódási vérzés nem t. állagú nyák volt rózsaszínes árnyalattal, hanem egyértelmű barnás-rózsaszín, azaz vérrel keveredett hüvelyváladék. Állaga olyan volt, mint mikor már épp csak megvan, és ilyen barna maszatolás lesz belőle. A hő leesése meg semmit nem jelent, leesik az akkor is ha nem történt semmilyen beágyazódás. A beágyazódás után 3 nappal viszont szokása a terhességi teszteknek pozitívat mutatni. Úgyhogy majd még tesztelj, ha kedved lesz.
nov. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!