Akinek volt beágyazódási vérzése, mikor volt és meddig tartott?
Hát nem 13.dpo-n :D
Ez inkább a meg fog jönni kategória
Kerek 1 héttel a nemvárt elött arra keltem, hogy egy 100asnyi vérfolt volt a bugyimon. Törlésnél már semmi. Elkönyveltem, hogy meg fog jönni.
Aztán se aznap-se másnap semmi. Sőt a nemvárt napján se semmi. Így 1 nap késésnél teszteltem, erős pozitív lett.
Nekem a nemvart napján barnázásom volt egy picike élénk piros vérrel együtt ,de én közben már teszteltem előtte való nap és pozitív lett,amikor megláttam a vért nagyon megijedtem azt hittem hogy elment,megjött ennyi volt
Aztán egy órálav később semmi nem volt,de engem akkor sem hagyott ez nyugodni, majd rohantunk a sürgősségire ahol uhn persze még semmit se láttak csak egy vastag nyálkahártyát,majd visszahívott a doki 5 napulva kontrollra és akkor már ott volt egy 3 mmes picike kis pöttyöcske❤️
A legboldogabb voltam a világon 😍
20hkm💙
2!
Csak ezzel az a "baj", hogy ez nem beágyazódási vérzés volt.
Ha beágyazódik, még nincs pozitív teszted, mert a beágyazódás után kezd el termelődni a hcg. Szóval neked nem volt beágyazódási vérzésed, bocsi az off-ért
Beágyazódás kb 6-10.dpo között általában 7-8.dpon van. Ott lehet tünet. A vérzés szó szerint csak egy egyszeri folt. Esetleg nagyon éles alhasi fájdalom ami szintén csak pár percig tart.
13.dpon nincs beágyazódás, akkor már pozitív tesztek vannak. Vagy sokkal később volt ovud és akkor nem is a 13.dpon vagy.
19.ciklusnapon, egyszeri alkalom volt, rózsaszínes.
4 napra rá teszteltem pozitívat.
(Előzőnél is volt, meg nem mondom már mikor, szintén egyszeri.)
A beágyazódás peteérés után 6-12 nappal történhet (nagy átlagban 8-10 nap, a késői neccesebb).
Ha beágyazódás miatt volt most vérzésed, akkor kb 3-4 nap múlva lesz pozitív teszted.
Ha közben megjön, akkor sajnos nem az volt.
1 héttel a nemvárt előtt kb, 2-3 napig nem folyamatosan, de napi 1x, pisilésnél nagyon halvány rózsaszínes foltok a wc-papíron. Bugyira nem jutott el. Akkoriban nagyon rendszertelen volt a mensim, már sok hónap óta próbálkoztunk, orvosnál is pár nappal később voltunk, éppen írta fel a Bromocriptint, amikor ezt említettem neki, és mondta, hogy hát a közti vérzés az előfordulhat, nem kell neki jelentőséget tulajdonítani. Én éreztem, hogy ez nem sima közti vérzés, mert soha előtte ilyen nem volt, szóval megegyeztünk, hogy a gyógyszert akkor kezdem el szedni, amikor ténylegesen megjön, csak hogy tuti ne okozzak gondot egy esetleges terhességnél. És milyen jól is tettem, hogy óvatos voltam :) Két héttel később teszteltem, mert mint említettem, nagyon random jött meg akkoriban, és ahogy kúszott fel a nedvesség a teszten, úgy rajzolódott ki egyből a két csík, nem volt kétség :)
Ez már sok éve volt, az ebből született gyerek elmúlt 4 éves. A második terhességemnél nem volt ilyen fura vérezgetés, ott csak nem jött meg és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!