Akinek volt beágyazódási vérzése az meddig tartott?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem mindenkinek van.Nekem már 3 napja enyhe piros pecsételgetésem van ami csak a wc papíron szokott látszani.Először azt hittem megjött hamarabb (21.cn.) bár akkor nagyon rövid lett volna a ciklusom.Ma reggel kíváncsiságból csináltam egy tesztet és mintha lenne rajta halványan második csík viszont én úgy tudom,hogy csak 1 napig van max a beágyazódási.2016. nov. 12. 09:13
1/20 anonim válasza:
Nekem fél napig volt barnás folyás. Nem lehet mondjuk progi hiány? Tesztről kép?
2/20 A kérdező kommentje:
2016. nov. 12. 09:34
3/20 anonim válasza:
Nekem 1x volt egy pirosos barnás pötty féle.
Ennyi.
Nem volt napokig se enyhe se semilyen formában
4/20 anonim válasza:
Ez negativ szerintem.
Várj pár napot.
De ha próbálkoztok lehet meg csak össze zavarodott a szervezeted. Készül a terhességre de még nem tapadt meg.
5/20 anonim válasza:
En csak este vettem észre az alsonemun egy pirosas foltot, masnapra elmult, pedig azt hittem, hogy megjott a menzeszem. Mar nem tudom pontosan, de azthiszem, hogy ra 1 hetre lett pozi a teszt.
6/20 anonim válasza:
Első vagyok. Valami látszik a teszteden. Próbálj ki egy facelle tesztet!
7/20 anonim válasza:
Szia! Nàlam több napig tartott mind a két terhességemnél. Én is làtok a teszten valamit, 4-5 nap múlva tesztelj egy újat. Drukkolok! :-)
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Mindenkinek ment a zöld kéz :)!
Itt egy másik kép a tesztről.Odaraktam egy negatív mellé hátha jobban látszik.
2016. nov. 12. 09:55
10/20 anonim válasza:
Én még mindig nem látok semmit.
Szerintem várjál még.
Hány napja késik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!