Kinek volt beágyazódási vérzése? Ez az lehet?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy az, de azért segítsetek. 28 naposak a ciklusaim, szóval kb. múlt szerdán volt ovulációm. Már nem emlékszem mikor voltunk együtt, de kb előtte is, utána is, akkor is, úgyhogy erre nem igazán tudok alapozni. Ma kicsit véres volt a wc papír. Nem tudom hova tenni a dolgot, mert nem volt még ilyen. Igazából nem tervezünk babát, de most kicsit megijedtem.2015. jún. 1. 15:10
1/5 anonim válasza:
Akár az is lehet. 6-7 nap telt el azóta
2/5 anonim válasza:
5-6 nap telt el azóta, nem hinném hogy az lenne. Legalább 10 nap kell hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
A ciklusom 11. napján volt egy kis petefészekszurka, onnan tudom, mert épp kirándulni voltunk, így elég zavaró volt pár órán át. De ennyivel korábban meg nem lehetett ovulációm, mert mindig 28 napra jön meg. Szóval akkor a 14. napon kellet lennie.
2015. jún. 1. 15:32
4/5 anonim válasza:
Nekem èppen hogy 2 barnàs pötyim volt, nagyon emlèkszem mert akkor össze vissza voltak a ciklusaim ès?csodàlkoztam is hogy màsfèl hèttel előbb akar megjönni mikor màr 1 ève inkàbb csúszàsra volt hajlamos. Eszembe sem jutott hogy termèszetes úton lehet babànk..
5/5 anonim válasza:
Nekem 3 terhességből egynél volt beágyazódásos vérzésem. Az együttlétet követő kb. 10. napon, 28-29 napos ciklusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!