Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt beágyazódási...

Akinek volt beágyazódási vérzése (rózsaszínes esetleg barnás picivérzés) a vsz peteérés hanyadik napján volt? És mennyi ideig-mennyiség?

Figyelt kérdés
Most vagyok a dpo 7. napján. Eddig semmi.
2014. jan. 23. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
havi vérzés első napja előtt 6 nappal és csak két csepp a papíron...barnás volt. De nekem 36 naposak a ciklusaim , nem tudom ez számít e
2014. jan. 23. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
10. Napon, pici barnazas volt, epp csak egy pecset, es csak egyszer vettem eszre. A ferjem orvos, o mondta, hogy most agyazodott be (en nem tudtam ilyenrol), 3 nap mulva halvany pozitivat teszteltem.
2014. jan. 23. 08:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat4. Akkor megnyugtattatok, még van remény...
2014. jan. 23. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
De ez nincs mindenkinél, lehet nálad sem lesz. 3 terhességem volt, egyiknél sem tapasztaltam ilyet.
2014. jan. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!