Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges peteérés a ciklusom...

Monyk kérdése:

Lehetséges peteérés a ciklusom 7. napján?

Figyelt kérdés
A férjemmel, most a 3. hónapja próbálkozunk a babával? Ebben a hónapban vettem ovulációs mikroszkópot, és a 6. nap színtiszta páfrány volt, utána már csak kicsit volt páfrányos. Most 2 nappal később, érzek is valami petefészekszerű szúrkálást, de lehet ezt már csak bemagyarázom. :S Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. jan. 22. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hiteles forrás, de úgy tudom, hogy sokaknak van peteérése rögtön mensi után. Szóval, szerintem lehetséges, de attól még nem lehet kizárni, hogy belemagyarázod. :)
2014. jan. 22. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
a mikroszkópra ne hagyatokozz, nekem 2 hetente pozitív volt annó pedig sem ovum sem menstruációm nem volt még hónapokkal késöbb sem. Tehát akkor is mutat páfrányt ha nincs peteérés. Egyébként elöfordulhat bármikor extra peteérés, de nem olyan gyakori. Most nekem is volt ovu fájdalmam nem sokkal emnsi után én sme értem mitöl volt de volt.
2014. jan. 22. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, sokaknál előfordul, hogy időnként nem a szokásos időpontban van. Nekem pl. az előző ciklusban a 9. napon volt a PE, pedig általában a 13. napon szokott lenni. (És pontosan a 15. dpo - n meg is jött sajnos :(, pedig voltunk együtt akkor.)
2014. jan. 23. 07:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat. A mikroszkópról annyit, hogy nekem benne volt a tájékoztatóban, hogy a ciklus végén újra bepáfrányosodik. Szóval ha ebből kiindulok, lehet nincs gond azzal ha 2 hetente páfrányos, ha épp középidőben van peteérésed. Persze ez csak egy feltevés. Kedves utolsó válaszoló! Ti mióta próbálkoztok? Sajnálom, hogy még nem jött össze. Előző hónapban nekem a 16. nap volt peteérés, Lh teszttel néztem. Mi is együtt voltunk előtte utána minden nap, egy pár napig. És sajna nem jött össze. :( Most megpróbáljuk a 2 naponkénti összebújást- Hátha :) Amúgy vezetek hőgörbét is, a de múlt havi meg a mostani, nem is hasonlít. Nekem például mensi után esik le a hőm. Úgyhogy én még arra sem hagyatkozhatok, hátha..
2014. jan. 23. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, másfél éve próbálkozunk, ebben a hónapban kezdjük a kivizsgálást. Remélem, minden babára vágyónak hamarosan összejön!
2014. jan. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!