Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt beágyazódási...

Akinek volt beágyazódási vérzése az meddig tartott?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem mindenkinek van.Nekem már 3 napja enyhe piros pecsételgetésem van ami csak a wc papíron szokott látszani.Először azt hittem megjött hamarabb (21.cn.) bár akkor nagyon rövid lett volna a ciklusom.Ma reggel kíváncsiságból csináltam egy tesztet és mintha lenne rajta halványan második csík viszont én úgy tudom,hogy csak 1 napig van max a beágyazódási.
2016. nov. 12. 09:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív lesz :-)
2016. nov. 13. 00:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Igazából még nem késik...sőt még hátra van majdnem 1 hét a mensiig.Általában 31-32 naposak a ciklusaim.Kb. 19-re nem várom.Írtam is,hogy azt hittem hamarabb fog megjönni,túlságosan is hamar.Tegnap már nem volt semmiféle pecsételgetésem és eddig ma sem jelentkezett :).

A reggeli teszten is mintha lenne valami,de én már nem is tudom mit higgyek.Ebben a ciklusban pont nem próbálkoztunk babával mert a Párom csak hétvégente van itthon és pont amikor ovumnak kellett volna lennie nem volt itthon így nem is foglalkoztam semmivel,szexeltünk amikor itthon volt :).Várok még pár napot a következő tesztig és ha az is negatív lesz és a mensim se jelentkezik akkor elmegyek az orvoshoz nézzen meg mi is lehetett ez úgyis van 30-ra időpontom kontrollra.

Ha valami változás van majd írok!

Köszönöm szépen a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz :)!

2016. nov. 13. 10:16
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ígértem,hogy jelentkezek ha van valami :).

Ma vagyok ciklusom 28. napján.Nem reggeli első vizeletből azt hiszem halvány de jól látható pozit teszteltem.z eddigi tesztek amiket mutattam 10-sek voltak ez pediglen 25-ös.Remélem szépen fog majd erősödni :)

[link]

2016. nov. 15. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neked! Minden jót kívánok, gratulálok!
2016. nov. 15. 12:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)!Kicsit szkeptikus vagyok még vele kapcsolatban,de bízok benne tényleg szép erős lesz majd ez a kis csíkocska.
2016. nov. 15. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó képet raktál fel?Mert ezen nem látszik semmi.
2016. nov. 15. 13:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen jó képet raktam fel.Telefonon látszik a csík viszont ha gépen nézem akkor nem.
2016. nov. 15. 13:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Jelentkezem a fejleményekkel!

Ma van a nemvárt napja és nem is jött meg viszont délutáni pisiből pozitívat teszteltem :)

2016. nov. 19. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy így lesz, szívből gratulálok!
2016. nov. 21. 09:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :)
2016. nov. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!