Akinek volt beágyazódási vérzése az meddig tartott?
Igazából még nem késik...sőt még hátra van majdnem 1 hét a mensiig.Általában 31-32 naposak a ciklusaim.Kb. 19-re nem várom.Írtam is,hogy azt hittem hamarabb fog megjönni,túlságosan is hamar.Tegnap már nem volt semmiféle pecsételgetésem és eddig ma sem jelentkezett :).
A reggeli teszten is mintha lenne valami,de én már nem is tudom mit higgyek.Ebben a ciklusban pont nem próbálkoztunk babával mert a Párom csak hétvégente van itthon és pont amikor ovumnak kellett volna lennie nem volt itthon így nem is foglalkoztam semmivel,szexeltünk amikor itthon volt :).Várok még pár napot a következő tesztig és ha az is negatív lesz és a mensim se jelentkezik akkor elmegyek az orvoshoz nézzen meg mi is lehetett ez úgyis van 30-ra időpontom kontrollra.
Ha valami változás van majd írok!
Köszönöm szépen a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz :)!
Sziasztok!
Ígértem,hogy jelentkezek ha van valami :).
Ma vagyok ciklusom 28. napján.Nem reggeli első vizeletből azt hiszem halvány de jól látható pozit teszteltem.z eddigi tesztek amiket mutattam 10-sek voltak ez pediglen 25-ös.Remélem szépen fog majd erősödni :)
Jelentkezem a fejleményekkel!
Ma van a nemvárt napja és nem is jött meg viszont délutáni pisiből pozitívat teszteltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!