Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez esetleg lehet már beágyazod...

Ez esetleg lehet már beágyazodás vagy Baba miatt ?

Figyelt kérdés
Jövőhét vasárnaptól esedékes a havim tegnap óta érzem hogy hiába alszom éjszaka nagyon kimerült vagyok egész nap alig bírom nyitvatartani a szemem, tegnap óta érzem a bal oldalon hogy szurkál az alhasam.

nov. 26. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb semmi....

Én tuti nem vagyok terhes, mégis totál fáradt vagyok.

Az alhas szurkálás meg nem a teherbeesés jele.

nov. 26. 09:38
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem, az, hogy nem bírod magad kialudni nem a terhesség jele

Komolyan miért kell ilyen értelmetlen kérdéseket feltenni?

nov. 26. 09:40
 3/15 A kérdező kommentje:

A többit amit írtam nem jeleníti meg,

Kb minden nap fáj a fejem, illetve hányingerem van, éhes vagyok de semmit nem kívánok, illetve ha eszek valamit utána muszáj ennem valami mást (ha sósat eszem akkor édeset és ugyan ez fordítva)

nov. 26. 09:48
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Menstruacio elott ilyen sokkal biztosan nem beszelhetunk semmilyen babarol.

A tuneteid mastol vannak, bar nem csodalom hogy hanyingered van, ha ossze-vissza zabalsz🤣

nov. 26. 10:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akárhogy is számolom ha jövő vasárnap lenne esedékes a menstruációd az még 12 nap. Hogy a csudában lennének már tüneteid? Még beágyazódás sincs ilyen hamar nemhogy baba. Nagyjából az ovuláción vagy túl.
nov. 26. 10:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#3 ilyen korán ezek sem a terhesség jelei.

Ilyen hamar ne éld bele magad.

nov. 26. 10:31
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Még bese ágyazódik, de már tünetek vannak. Következő kérdés az lesz, hogy este szexeltünk és reggelre hányingerem lett. Baba van a dologban? Kicsit sokan túltólják már, hogy minden tünetbe ami tök mástól van a terhességet látják bele
nov. 26. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Szóval neked menstruáció előtt 13 nappal(vagyis több, mert gondolom, nem ma kezdődött), terhes tüneteid vannak😂 Biosz könyvet tudsz szerezni vagy adjak egyet?

"ha sósat eszem akkor édeset és ugyan ez fordítva"

Ezt barátnőm 40éve így csinálja. Néha terhes is közben, de nem folyamatosan 🤣

nov. 26. 11:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Ennyi rosszindulatú emberrel régen találkoztam. Nyilván egy olyan ember akinek minden vágya az, hogy gyermeke legyen minden pici apró erre utaló jelben azt látja és reméli, hogy hátha most összejött. Ezen gúnyolódni és beszólogatni pedig a legalja mindennek!
nov. 28. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 jó, akkor tessék: biztos baba van a dologban, persze, mi is lehetne más

No így jobb?

Jobb hogyha azt írjuk igen, beleeled magad aztán megjön, és nincs baba?

Nem rosszindulatuak vagyunk, hanem őszinték

nov. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!