Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez esetleg lehet már beágyazod...

Ez esetleg lehet már beágyazodás vagy Baba miatt ?

Figyelt kérdés
Jövőhét vasárnaptól esedékes a havim tegnap óta érzem hogy hiába alszom éjszaka nagyon kimerült vagyok egész nap alig bírom nyitvatartani a szemem, tegnap óta érzem a bal oldalon hogy szurkál az alhasam.

ma 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb semmi....

Én tuti nem vagyok terhes, mégis totál fáradt vagyok.

Az alhas szurkálás meg nem a teherbeesés jele.

ma 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem, az, hogy nem bírod magad kialudni nem a terhesség jele

Komolyan miért kell ilyen értelmetlen kérdéseket feltenni?

ma 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:

A többit amit írtam nem jeleníti meg,

Kb minden nap fáj a fejem, illetve hányingerem van, éhes vagyok de semmit nem kívánok, illetve ha eszek valamit utána muszáj ennem valami mást (ha sósat eszem akkor édeset és ugyan ez fordítva)

ma 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Menstruacio elott ilyen sokkal biztosan nem beszelhetunk semmilyen babarol.

A tuneteid mastol vannak, bar nem csodalom hogy hanyingered van, ha ossze-vissza zabalsz🤣

ma 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akárhogy is számolom ha jövő vasárnap lenne esedékes a menstruációd az még 12 nap. Hogy a csudában lennének már tüneteid? Még beágyazódás sincs ilyen hamar nemhogy baba. Nagyjából az ovuláción vagy túl.
ma 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#3 ilyen korán ezek sem a terhesség jelei.

Ilyen hamar ne éld bele magad.

ma 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Még bese ágyazódik, de már tünetek vannak. Következő kérdés az lesz, hogy este szexeltünk és reggelre hányingerem lett. Baba van a dologban? Kicsit sokan túltólják már, hogy minden tünetbe ami tök mástól van a terhességet látják bele
ma 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neked menstruáció előtt 13 nappal(vagyis több, mert gondolom, nem ma kezdődött), terhes tüneteid vannak😂 Biosz könyvet tudsz szerezni vagy adjak egyet?

"ha sósat eszem akkor édeset és ugyan ez fordítva"

Ezt barátnőm 40éve így csinálja. Néha terhes is közben, de nem folyamatosan 🤣

ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!