Ez esetleg lehet már beágyazodás vagy Baba miatt ?
Figyelt kérdés
Jövőhét vasárnaptól esedékes a havim tegnap óta érzem hogy hiába alszom éjszaka nagyon kimerült vagyok egész nap alig bírom nyitvatartani a szemem, tegnap óta érzem a bal oldalon hogy szurkál az alhasam.nov. 26. 09:30
11/15 A kérdező kommentje:
De ez a stílus és megnyilvánulás ami itt megy az színtiszta rosszindulat!
nov. 28. 12:41
12/15 anonim válasza:
Szóval rosszindulatú ember vagyok mert tényeket írtam. Hát ez nem semmi....
Képzeld itt a legtöbben szintén babára várunk (van aki évek óta)de mégsem keresünk tüneteket magunkon esedékes menzesz előtt 13-12 nappal egyszerűen azért mert akkor még se beágyazódás se terhes tünet sincs!Ezen nem kell kiakadni. Informálódni viszont nem ártana.
5-ös válaszoló voltam.
13/15 A kérdező kommentje:
És te honnan tudod hogy én mióta várok babára ? És nem pont a te hozzászólásoddal volt bajom, de aki ugyan ebben a cipőben jár az empatikus egy másik olyan emberrel akiről tudja min megy keresztül hónapok/évek óta, és nem olyan stílusban válaszol egy ilyen kérdésre mint itt jó páran megtették. És elhiheted hogy elég sok információt gyűjtöttem a témában nem hiszem hogy van olyan külföldi vagy hazai szakirodalom amit ne olvastam volna
nov. 28. 15:19
14/15 anonim válasza:
Ha mindent elolvastál, akkor bizonyára tisztában vagy azzal, hogy maga a kérdésnek se kellett volna megszületnie, mert tudhatnád, hogy 13 nappal menstruáció elött nem beszélhetünk terhességről. Fogalmam sincs mióta próbálkoztok, de ha olyan régóta akkor kikéne vizsgáltatni magatokat vagy lombikra jelentkezni. Egyébként empatikusak itt sokan, de amikor az ezredik ilyen kérdés van az emberből már akaratlanul is kiszakadnak dolgok, hiszen ha valaki ennyi ideje próbálkozik tisztában kéne lennie az alap dolgokkal. Így csak az látszik, hogy fogalmad sincs mikor és hogyan történik a megtermékenyülés.
15/15 A kérdező kommentje:
De mindenről van fogalmam. Csak amikor valaki nagyon vágyik valamire képes belelátni olyan dolgokat amik nincsenek és az ide válaszolok közül senkinek nincs egy csepp empátiája sem! Ugyan ezeket a dolgokat le lehetett volna úgy is írni hogy közben nem alázzuk meg a másik embert és nem tapossuk bele a talajba mind csak stílus kérdése!
nov. 29. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!