40es milyen teszt volt? 10es vagy 25ös?
Még semmiképp ne add fel!
Pláne ha a teszt 25ös volt!
Huu azt hiszem 20volt!
Ma vettem X-epil nagy dobozost es arra mintha 10-lenne ráírva!!
Rózsaszínes nagy dobozos volt ,a Dm ben vettem
Sziasztok:) én 20korulre nem várom:) 8 hónapja próbálkozunk:)
6 hónapig ciszta voltam majd most decembertől probalkozhattunk újra a műtétem óta. Remélem ez a hónap sikeres lesz.
Én január 16.-ra nem várom. Május óta próbálkozunk, szeptember óta pedig ovulációs teszttel, eddig sikertelenül. Tegnap este volt az lh tesztem pozitív, éjjel kezdődtek a “görcsök”, viszont csak tegnap előtt este tudtunk együtt lenni, félek, hogy túl korán volt (pozitív teszt előtt kb 22 órával) :/ de azért bízok benne.
Legkorábban 16.-án fogok tesztelni, bár a “túl korai” együttlét miatt nem sok reményt fűzök hozzá, hogy pozitív lenne. :/
#45: bízok azért benne, előtte 4 napig semmi nem volt most, tehát remélem termelődött elég :D csak sok helyen írják, hogy 1-2 napig élnek csak, meg hogy a pozitív napon “kell” együtt lenni, így ezért kételkedek :) de szerencsére nekem a luteálisom csak 11 nap, így nem kell megvárni 2 hetet a teszteléssel :D
#44 voltam
Elméletileg ugye a pozitív teszt után 12-36 órával van peteérés, ha pedig 12 órával számoljuk, akkor az az együttlét után kb 1,5 nappal van, tehát az esély megvan :)
Hajrá, drukkolok :)
#44! Nekem az egyetlen próbálkozás utáni 3.napon volt legerősebb az ovutesztem, de még bőven negatív. Előtte meg teljesen hómező. El is könyveltem, hogy nem volt ovum, vagy, ha véletlenül mégis, nincs az a spermium, ami megélte volna. Aztán mégis terhes vagyok🤷🏼♀️
Az előző terhességem is a + teszt előtti délelőtt próbálkozásából lett. Szóval simán lehetsz terhes abból.
Nem értem a dolgot,volt olyan hónap hogy ovu teszttel csináltuk megtervezetten!
Előtte után is együtt voltunk,mikor volt a peteérés ,és nem lettem terhes!!
De valszeg aa baj túlságosan akarom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!