111/117 NemFogodKitalálni válasza:
11 napos a luteálisom, 12. dpo-n jön meg. Nem mindenkinél fix 14 napos, az csak egy átlag.
97 voltam.
112/117 anonim válasza:
Nahát ezt jó tudni. Köszi az infót. Én azt hittem az ovuláció előtti napok hossza vàltozó. Mindig tanul valamit az ember :)
113/117 NemFogodKitalálni válasza:
#97 vagyok
Jól sejtettem, ismét megjött, napra, szinte percre pontosan. Viszont nagyon-nagyon görcsölök, állni alig tudok, ami egyáltalán nem jellemző… utoljára tavaly volt ilyen, amikor októberben halvány pozitívat teszteltem, majd 2 nap késéssel megjött, meg görcsöltem kegyetlenül….
115/117 anonim válasza:
Sziasztok!
En vagyok a legelso valaszolo, aki januar 8ra nem varta. Ugye az a honap nem sikerult, de a februar igen :) 26an teszteltem nagyon eros pozitivat 6nappal a menstruacio elott :)
116/117 NemFogodKitalálni válasza:
#115: wow, gratulálok!! ❤️
117/117 anonim válasza:
Gratulálok♡!!Kellemes babavárást! nekem 11 napja késik, kesoi peteeressel:) a tesztek negatívak viszont hétfőn megyek nogyogyhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!