Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves vagyok és szerintem...

17 éves vagyok és szerintem terhes mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos egy buliban 2fiúval voltam egyszerre és most késik a menszeszem de a hasam görcsöl teszet még nem csináltam de lehet hogy azt kéne?

ma 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Csinalsz egy tesztet, ha pozitiv, akkor szolsz anyadeknak es menjetek abortuszra.
ma 14:45
 2/18 A kérdező kommentje:
6napja késik ilyenkor már megbizható a teszt?
ma 14:47
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
Szalaggyá el!
ma 14:49
 4/18 anonim válasza:
100%
Már a késés napján megbízható a teszt.
ma 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
37%
Hamegnyerte, hadvigye !
ma 14:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt valahogy ki lehet deriteni ki az apa?
ma 14:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, vegyél egy tesztet és ha pozitív beszélj a szüleiddel. Igen, ilyenkor már megbízható.
ma 14:56
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Szüld meg, de közben gyere föl a gyakorira és mindig írj ki kérdést hogy mit csinálj majd meg normális e. Legjobb lenne ha szavazás írnàl ki a gyerek nevére.
ma 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Persze,hogy ki lehet deríteni.Miután megszületett csináltok apasági tesztet.

De most komolyan.17 évesen hagytad,hogy a két srác egymás után beléd élvezzen. Nyílván jól átgondoltad és nem féltél attól,hogy teherbe esel. Na de egy jó kis nemibetegség össze szedése,se elég indok arra,hogy gumit huzzas velük?

ma 16:23
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Először is gratulálok, 17 évesen egyszerre 2 pasival... 👏

Ciklus hányadik napján történt az esemény?

ma 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!