17 éves vagyok és szerintem terhes mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sajnos egy buliban 2fiúval voltam egyszerre és most késik a menszeszem de a hasam görcsöl teszet még nem csináltam de lehet hogy azt kéne?ma 14:43
1/18 anonim válasza:
Csinalsz egy tesztet, ha pozitiv, akkor szolsz anyadeknak es menjetek abortuszra.
2/18 A kérdező kommentje:
6napja késik ilyenkor már megbizható a teszt?
ma 14:47
6/18 A kérdező kommentje:
Azt valahogy ki lehet deriteni ki az apa?
ma 14:55
7/18 anonim válasza:
Szia, vegyél egy tesztet és ha pozitív beszélj a szüleiddel. Igen, ilyenkor már megbízható.
8/18 anonim válasza:
Szüld meg, de közben gyere föl a gyakorira és mindig írj ki kérdést hogy mit csinálj majd meg normális e. Legjobb lenne ha szavazás írnàl ki a gyerek nevére.
9/18 anonim válasza:
Persze,hogy ki lehet deríteni.Miután megszületett csináltok apasági tesztet.
De most komolyan.17 évesen hagytad,hogy a két srác egymás után beléd élvezzen. Nyílván jól átgondoltad és nem féltél attól,hogy teherbe esel. Na de egy jó kis nemibetegség össze szedése,se elég indok arra,hogy gumit huzzas velük?
10/18 anonim válasza:
Először is gratulálok, 17 évesen egyszerre 2 pasival... 👏
Ciklus hányadik napján történt az esemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!