Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja januárban? 😍💞

Ki nem várja januárban? 😍💞

Figyelt kérdés
Babára várva

jan. 1. 21:20
 81/117 anonim válasza:

Sziasztok,

Csatlakozom hozzátok :) #68-as veled együtt én is keddre (01.16) nem várom. Sajnos beteg voltam évelején, ezért nem is tudtam figyelni a pé-t, de voltunk együtt a férjemmel kb pont abban az időben ezért még bármi lehet. :)

jan. 14. 15:28
 82/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#81: én ma teszteltem (10.dpo), korábbi válaszolban (75) linkeltem a tesztet. Kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle :) drukkolok neked is!
jan. 14. 15:36
 83/117 anonim ***** válasza:
81es.. mi is így jártunk.. covidosak voltunk
jan. 14. 17:47
 84/117 anonim ***** válasza:
Mi is covid-osak voltunk...de nekünk nem is sikerült ez a hónap. #20
jan. 14. 18:01
 85/117 anonim ***** válasza:
Sajnàlom 20as.. nekem még mindig nem jött meg, de pont a covid miatt inkàbb arra gyanakszom kèsik.
jan. 14. 20:12
 86/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Nekem szerintem reggelre meg fog jönni :/ elkezdett mensi szerűen görcsölni a hasam. Mindig ez van ilyenkor, este kezdődik, éjjel is görcsöl, majd mikor reggel felkelek, a wc-n ülve jön meg… keddre nem várom, de tuti holnap megjön…

#82 voltam.

jan. 14. 22:37
 87/117 anonim ***** válasza:

Ne add fel amíg nem jön meg 82! Én mikor terhes voltam minden pms tünetet produkàltam (migrén, pattanások, görcs) mégse jött meg. Remélem neked se.

Nekem ma sincs semmi (első késős nap), de mivel tegnap előtt negatív lett a teszt nem annyira remènykedek. Holnap jön új teszt, ha addig sincs semmi tesztelek. Ha nem indul az új hónap és most 10es tesztet vettem, hogy ha rámjönne a dili hogy hamarabb tesztelek se bizonytalanítson el az eredmény.

67es

jan. 15. 06:25
 88/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

87!

Egyelőre még nem jött meg. 10-ből 9x a felkelés utáni első wc-nél jön meg. Most semmi. Az az egy tesztem volt csak itthon, amit tegnap csináltam. Ma megyek és veszek még egyet :)

82 voltam.

jan. 15. 06:40
 89/117 anonim ***** válasza:
Juhú! Szurkolok. Én is vennék, de így, hogy futár hoz holnap így már nem.
jan. 15. 06:46
 90/117 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Én szerintem elengedem ezt a hónapot (is)… ma 11.dpo

Bár a cb teszt az 25-ös (ilyet kaptam csak), a másik viszont 10-es.. :/

[link]

[link]

jan. 15. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!