Szerintetek jókor voltunk együtt?
Január 8-án volt a menstruációm első napja. A ciklusom átalában 28-29 napos.
18-20-21-22-én voltunk együtt (a 21 az nem tervezett volt, elragadott bennünket a hév :D).
Ovulációs tesztet csináltam 19-20-21: meglepődve láttam 19-én, hogy már elég erős, végül 20-án volt a legerősebb, 21 pedig gyengült már lényegesen.
21-én erős hasszurkálás volt, a jobb oldalon (múlt hónapban voltam citológián, akkor mondta is a doki, hogy a bal oldalam aktív. Naptár alapján egyébként 23-ra vártam az ovut. Lehetséges, hogy előbb volt?
Ma reggel csináltam megint egy ovu tesztet, erre megint erős lett. Ez hogy lehet? Ugye nem késtük le baba gyártási időpontot? :D
Köszi a segítséget.

Szia! Nem a pozitív lh teszt napján van ovuláció, hanem másnap. Ha ma, meg holnap együtt vagytok, az a biztos.
Neked szerintem túl érzékeny ez a teszt. Hanyasat használsz? A kontroll csík erősebb, vagy ugyanolyan, mint a teszt csík? Akkor pozitív csak, ha legalább annyira erős, vagy erősebb.

Az lh tesztet délután kell használni, nem reggel.
3 teszt nem igazán fogja kiadni a mintát, jövő hónapban próbáld meg a Dávid tesztet, 100 ft darabja kb, és csináld 10. Naptól 20.ig, akkor talán elkapod.
Majd 12, 14 nap múlva kiderül, jókor voltatok-e együtt, addig is próbálj valamire koncentrálni, ami nem a babatéma.

Sziasztok. Bár 7 nap múlva (nem) kellene megjönnie, csináltam egy tesztet. (Tudom, hogy nagyon korai, de nem bírtam ki.) szerintetek lehet máris pozitív? Ha jól néztem első körben, akkor 11 dpo-n vagyok

Szia! 11. dpo-n már a 10-es érzékenységű kimutatja.
Gratulálok! Ez egy pozitív teszt.
(De majd akkor lesz ok igazán ünnepkésre, ha késés után pár nappal tesztelsz egy szép erőset egy 25-ös erősségűvel.)

Majd a nem várt napján tesztelek újra.
Az igazság az, hogy az első gyermekemnél is jóval korábban kimutatta a teszt.
Meglátjuk :)

Ez pozitív, de nem jön ki a matek.
Ha 21.én volt a legerősebb az lh teszt, valószínűleg 21.én volt ovu, 22.e az 1dpo, akkor 9.dpon vagy 30.án.
Szóval valószínűleg nem jó lh tesztet használtál, vagy nem jól.
Mindegy, úgy tűnik, sikerült 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!